Piotrek10 Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Panowie znacie jakieś stawy w okolicach Ropczyc gdzie można było by spróbować za szczupakiem na muchę? W ostrowie wodę spuścili.Co z Borkiem?Jest w tym roku w rejestrze?Nie mam karty przy sobie i nie wiem czy tam możemy łowić.A coś słyszałem że już i tam nie można wędkować. Celem tej jesieni jest szczupak na muchęzobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam
Guest Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Już kolego jest wszystko prywatne,nawet nie wiem kogo.Chciałem tam zrobić zasiadkę na karpia i amura,no ale zero odp od właściciela. Chodzi o te stawy ogrodzone,jak by ktoś miał kontakt z właścicielem był bym bardzo wdzięczny. Dodam że są tam bardzo duże,ryby jak mi ktoś nie wierzy niech się przejedzie zobaczy,jak się wygrzewają amurki i karpie ,płocie jakie duże
Piotrek10 Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 Chodzi mi o ten mniejszy staw naprzeciwko z takimi małymi wysepkami po środku.
Guest Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Ten to wiem. Gosciu z sędziszowa,nie pozwoli za nic powędkować. Kamery czujki z ruchem.
Piotrek10 Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 U to nie wiedziałem że ten mniejszy staw który był w rejestrze Okręgu Rzeszowskiego też już pod kamerką. Współczuje kolegom którzy preferują wędkarstwo stacjonarne typu spławik,grunt. Nie macie już gdzie za bardzo powędkować.
Guest Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 12 godzin temu, Piotrek10 napisał: Nie macie już gdzie za bardzo powędkować. Doķładnie 2,3 to były najlepsze stawy pzw w rzeszowie,jeśli chodzi o grunt ;).No ale było i to już nie wróci. Bo to całe PZW to jest porażka. Wole już pojechać na komercje,zapłacić te 30zł i coś połowić większego.No ale to już nie jest to samo co dzika woda ;). Już większoś tak robi. A ile ludu juz przestało płacić karty.Bo wolą komercje
Recommended Posts