Józef Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Wiadomość dla tych z kolegów którzy zamierzają łowić na żywą lub martwą rybkę oraz fileta na zbiornikach wydzielonych okręgu tarnobrzeskiego.W tym okręgu wędkarze segregowani na tych lepszych i gorszych.Gorsi sezon na drapieżnika mają skrócony o dwa miesiące.Szarpakowcy natomiast będą miel szerokie pole do popisu. http://www.pzw.org.pl/51/wiadomosci/140258/61/uwaga___ochrona_ryb_drapieznych_2016_2017_r Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanND Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 No to ciekawie. Tydzień temu musiałem zakończyć wędkowanie po kilku rzutach spinerem, powód- zarybienie karpiem. Ok. Co ma karp do spiningu nie pytałem ale nie o tym jest temat... po rozmowie z opiekunem łowiska, była mowa także o zakazie spiningu w ww. terminie. Info na stronie okregu nic o tym nie mówi. Czy po zakończeniu kwarantanny mogę gonić nad wody ze spinem? W informacji na stronie jest zakaz spiningowania od 1 stycznia do 30 kwietnia. Błąd ludzki w podaniu informacji czy faktycznie nie ma zakazu spiningowania. Prosze o info osoby wiedzące coś więcej (takowe czytaja forum). Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabłon Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Znów okręg pokazał jaki jest nie do zrozumienia w piątek 28 został zniesiony zakaz spiningowania na zbiornikach wydzielonych mał obowiazywac do 30 ciekawe ile osób o tym wie ci dla których został skrócony wiedzą a ci co nie używają internetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts