ziomek Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Dziś przez taki właśnie szajs octa braid nihonto 0,16 straciłem dużego szczupaka lub sandacza,pletke kupiłem 14 dni temu.Strzeliła sobie gdzieś na odcinku.Zrobiłem test na wytrzymałość i wyszło że na węzle wytrzymuje a strzela dalej gdzie chce. To taka przestroga nie kupować tanich .ujowych plecionek 46zeta, aż mną trzęsie.
waldemar0018 Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Wcześniej kupowałem ww plecionkę i bylem zadowolony z jakości. Szybko traciła kolor, ale nie traciła na wytrzymałości. W ostatnim czasie miałem podobny problem z 0.18 w kolorze orange. Puszczała w przypadkowych miejscach przy rzucie.
Santiago Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Kup sobie japońską PeeWee Lime Green Ja mam 6LB i wytrzymała hol bolenia 67cm (przyłów przy kleniach) i nic nie strzeliło. Na nowy sezon kupiłem sobie jeszcze 5lb.
Andrzejm Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Dla mnie super jest cormoran corastrong 8 braid . Mocna i nie szumi w przelotkach cena do przełknięcia tym bardziej że nie kupuje się lipy tylko dobry sznurek.
Recommended Posts