Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć

Zastanawiam się nad zakupem ubrania na ryby, a dokładnie za spodniami i bluza. Przyjdzie siedzenie z feeder lub spławikiem nie mowie o spiningu, wyjazd nad rzeka lub nad bajorkiem i nie siedzieć jak wieśniak w jeansach i bluzie z kapturem.

Co wy używacie i co możecie polecić nie chodzi mi o spodnie z sierra lub sg które sa warte 300zł mnie intersują spodnie do max 170zł i bluza też. 

Posted (edited)

Dawid przegiąłeś pałę :lol: Nie dość że masa ludzi chodzi w dżinach i bluzach to mieszka na wsi. 

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Edited by kafel
  • 2 weeks later...
Posted

Ostatnio miałem okazję spotkać nad wodą Adama Niemca który przybył w ubraniu Trapera. Powiem szczerze, że za takie pieniądze jakie w sklepie trzeba dać za Trapera to nic innego nie znajdziesz. Poszukaj w necie, bo nie chce nikomu reklamy robić ;- ) 

Posted
Dnia 16.01.2017 at 19:14, mapet77 napisał:

Ostatnio miałem okazję spotkać nad wodą Adama Niemca który przybył w ubraniu Trapera. Powiem szczerze, że za takie pieniądze jakie w sklepie trzeba dać za Trapera to nic innego nie znajdziesz. Poszukaj w necie, bo nie chce nikomu reklamy robić ;- ) 

To były może dresy czarne Trapera?

Posted

Nie, zestaw składa się z Kurtki, spodni typu ogrodniczki z wysokim pasem z tyłu, zasłaniającym szlachetne zakończenie kręgosłupa i do tego pod kurtkę kamizelka - bezrękawnik.

Posted (edited)

Adidas . W jeans wiocha . Wstyd mi za to co piszesz. Chciał byś być  modelem firma "es"nie zrobi z Ciebie skate . Chcesz być trendy za swoje śmieszne "plny" kup sobie "OP".

Wybacz "edyta" z oksów  costy albo smith .  Wtedy będziesz "OK" nad wodą .. 

Edited by kroku
Posted

Op niech sobie kupi,będzie zadowolony. Ruszył mnie mocno ten post ! Obraża wielu użytkowników . Translator

Op- kombinezon , costa albo smith- okulary,  Edyta -edycja.

Teraz to w jeans wstyd nad wode wyjść ... wybaczcie ciężki tydzień .

Posted

:lol: Nie ma się co przejmować każdym nieprzemyślanym postem, takie są zalety internetu. Nie lepiej wypróbować nową wędkę, pogoda dziś wymarzona na głowę.