Dawid Bukała Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Cześć Zastanawiam się nad zakupem ubrania na ryby, a dokładnie za spodniami i bluza. Przyjdzie siedzenie z feeder lub spławikiem nie mowie o spiningu, wyjazd nad rzeka lub nad bajorkiem i nie siedzieć jak wieśniak w jeansach i bluzie z kapturem. Co wy używacie i co możecie polecić nie chodzi mi o spodnie z sierra lub sg które sa warte 300zł mnie intersują spodnie do max 170zł i bluza też.
KRUGER Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Cześć zainwestuj w coś takiego https://www.militaria.pl/helikon/stroj_maskujacy_helikon_ghillie_snow_camo_kp-ghl-po-20_h_p64748.xml może Ci się przyda bo slyszalem że jeden dżentelmen z dzielni pytal o Ciebie taki w jensach i bluzie z kapturem
kafel Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 (edited) Dawid przegiąłeś pałę Nie dość że masa ludzi chodzi w dżinach i bluzach to mieszka na wsi. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited January 5, 2017 by kafel
mapet77 Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Ostatnio miałem okazję spotkać nad wodą Adama Niemca który przybył w ubraniu Trapera. Powiem szczerze, że za takie pieniądze jakie w sklepie trzeba dać za Trapera to nic innego nie znajdziesz. Poszukaj w necie, bo nie chce nikomu reklamy robić ;- )
Dawid Bukała Posted January 18, 2017 Author Posted January 18, 2017 Dnia 16.01.2017 at 19:14, mapet77 napisał: Ostatnio miałem okazję spotkać nad wodą Adama Niemca który przybył w ubraniu Trapera. Powiem szczerze, że za takie pieniądze jakie w sklepie trzeba dać za Trapera to nic innego nie znajdziesz. Poszukaj w necie, bo nie chce nikomu reklamy robić ;- ) To były może dresy czarne Trapera?
mapet77 Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Nie, zestaw składa się z Kurtki, spodni typu ogrodniczki z wysokim pasem z tyłu, zasłaniającym szlachetne zakończenie kręgosłupa i do tego pod kurtkę kamizelka - bezrękawnik.
kroku Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 (edited) Adidas . W jeans wiocha . Wstyd mi za to co piszesz. Chciał byś być modelem firma "es"nie zrobi z Ciebie skate . Chcesz być trendy za swoje śmieszne "plny" kup sobie "OP". Wybacz "edyta" z oksów costy albo smith . Wtedy będziesz "OK" nad wodą .. Edited January 20, 2017 by kroku
kroku Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Op niech sobie kupi,będzie zadowolony. Ruszył mnie mocno ten post ! Obraża wielu użytkowników . Translator Op- kombinezon , costa albo smith- okulary, Edyta -edycja. Teraz to w jeans wstyd nad wode wyjść ... wybaczcie ciężki tydzień .
arek Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Nie ma się co przejmować każdym nieprzemyślanym postem, takie są zalety internetu. Nie lepiej wypróbować nową wędkę, pogoda dziś wymarzona na głowę.
kroku Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Niestety praca . Może jutro . Wedka juz wytestowana na rybach ...
Recommended Posts