Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, ja używam okrągły kosz Kongera i dokręcam go do sztycy Behr o dł. 3,2 m i jak na razie przez 2 lata mnie nie zawiodło. Tak więc szczerze polecam.

Posted

Pomalutku uzupełniamy zapas kulek na nowy sezon.W tym roku,zacznie się troszkę później bo pogoda nie wróży zadobrze w tamtym roku już w lutym było 10 stopni. Miejmy nadzieję, że zima szybko puści i będzie ciepło. Chyba już każdego ciągnie na zasiadkę karpiową. Jakie polecacie kulki na wiosnę?

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted

Polecam fajnie pracują,w tym roku miałem. Smaki czosnek,krill,halibut,i jeszcze jeden ale nie pamiętam. Głównie brałem je, jak jechałem na 7-8h wędkowania. 15.5kg na czosnek z meusa i rod hutchin 16mm pieprz z czymś tam już nie pamiętam.

• 1 month later...
Posted

Narazie nic z zasiadek  lód lód lód wszędzie. Ile to już,4 tyg bez mrozów a tu dalej lód ;( . Myślałem nad sobota a tu nic z tego ;/

• 2 weeks later...
Posted

Małe szykowanko do sezonu :P:D

Posted

Zero kontaktu;(

Posted

Następny wyjazd w sobotę na PZW,może coś się uda. Tylko tym razem metoda zamiast PV-ki. 

Posted

Rzucałem jedną wędke z pva drugą na methode i zupełnie nic;/;/ Siedziałem na stawie  PZW . Zapowiadają cieplejsze dni w tym tygodniu więc może temperatura wody się w końcu zmieni więc może i efekty będą w końcu :)

Posted

W piątek na echo ryba stała w grupach na 1m od dna zero ruchu. 

Posted

Jeden zestaw na smierdziela drugi  na słodko,i nic..Ryba stała cały czas, w środku wody około 1m od dna,zero poszukiwania jedzenia. 

Posted

Dla jednych sezon karpiowy rozpoczyna się przy pierwszym zarzuceniu wędki, dla innych przy złowieniu pierwszego karpika, dla mnie zaczyna się dopiero od karpia 10+.
Lubie szybkie zasiadki i brania po godzinie od zarzucenia. Sezon uważam za rozpoczęty :P

Posted

Dzieki Adam ;) Uwielbiam ryby z wód PZW w których ludzie nie wierzą że coś jeszcze pływa większego... przez kilka wypadów w tamtym roku moj największy karp na tej wodzie mial około 4 kg...