Patryk Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Witam czy ktoś z kolegów lowil Na te woblery może ktoś napisać kilka słów o nich
browarek Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Kiedyś to były moje ulubione Woblerki super łowne pstrąg lipień nawet świnka nie pogardziła do tego miałem spory arsenał storka również świetne wobki znaczy mam ale sporadycznie używam bo zachorowałem na muchę wobki godne polecenia pozdrawiam (b)
Hubertdino Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Krakuski to klasyka ... Łowiłem na te wabiki bardzo dużo i nadal je mam Naprawdę godne polecenia przynęty z tym że te starsze modele z przed 10 może 15 lat były o wiele łowniejsze Godne polecenia są szczególnie w rozmiarze 5,5 cm
Andrzejm Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Na pstrąga który konkretnie model krakuska polecacie ?
Piotr Madura Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Wszystkie Krakusy 5-6cm świetnie się sprawdzają na pstrąga. Mi przypadły do gustu szczególnie imitacje śliza (są wersje szare i brązowe) i strzebli potokowej. Te woblery mają tylko jedną poważną wadę: stery zrobione są z materiału który pęka przy uderzeniach o kamienie.
Recommended Posts