Guest Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Witam planuję wypad kilkudniowy w kwietniu/maju z dziewczyną nad Solinę i szukam fajnego domku możecie coś polecić najlepiej żeby był blisko wody bo myślę spróbować z zaporowy mi karpiami
Gabriel Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Witam, planuję wypad kilkudniowy w kwietniu/maju z dziewczyną nad Solinę i szukam fajnego domku. Możecie coś polecić? Najlepiej żeby było blisko wody, bo myślę spróbować z zaporowymi karpiami. sorry za off top, ale od razu lepiej się czyta Co do domków to wiosną szukał bym w Zawozie lub Wołkowyi. Z tego co słyszałem, tam woda nagrzewa się najszybciej i wiosną można liczyć na najlepsze efekty karpiowe. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
adamus78 Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Tylko zależy jaki stan wody będzie na wiosnę, bo jak będzie jak w ostatnich latach, czyli wysoki to w Zawozie naprawdę trudno o miejscówkę, bo linia brzegowa się podnosi i zalewa całą plażę. Według mnie Zawóz to tylko na jesień, bo można cały cypel obejść po plaży, i miejsca jest sporo.
Gabriel Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 To w taki razie na wiosnę gdzie? Ja byłem w zeszłym roku na Wołkowyji w zatoce. I łowiłem na łące. Praktycznie co drugie ściągniecie to jakieś kwiatki albo inne trawy na ciężarki lub haku. Zrywki też co po chwile. Na Rajskie nie dojedzie bez terenówki jak się bagno zrobi.
Guest Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 (edited) Panowie możecie jaśniej ? Jadę tam pierwszy raz. Macie jakieś sprawdzone domki?. A co do przecinków ,to pisałem z telefonu,tzn telefon pisal to co mówiłem.Bo byłem taki wyrypany,po robocie że nie chciało mi sie pisać Edited February 3, 2017 by emil
papltr Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Jeżeli chodzi Ci konkretnie o Soline to domków jest mnóstwo w samej Solinie od zatoki drewnianej jak i w ,,Solina Jawor''. Sprecyzuj co to znaczy ,,fajny domek'' to może i bardziej Ci pomogę. Chyba że piszesz ogólnie Solina o jeziorze a nie miejscowości.
Recommended Posts