Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś używa TV Boxa?

Chodzi mi o coś takiego       allegro.pl/tv-box-mxq-pro-s905x-android-6-0-klaiwatura-i8-i6570645649.html

Proszę o opinie.

Posted

Tego modelu nie znam, na papierze wygląda obiecująco możliwe że to dobry sprzęt. Jakiś czas temu  skusiłem się na coś podobnego, polskiej firmy i więcej czegoś takiego nie kupię, ciągle zwiechy przy starcie, ze dwa razy w serwisie, problemy notoryczne z pilotem istny dramat,  dałem za to z 3 stówki, miałem wcześniej wd tv, które o niebo lepiej się spisywało ale to był produkt znanej firmy WD na naprawdę niezłych podzespołach jak na tamte czasy tyle ze kosztowało trochę. Teraz mam smart tv w telewizorze i odtwarzaczu blue ray i zero problemów. 

Jak chcesz solidne smart tv to może Google Chromecasta, warto się nad tym zastanowić, pytanie do czego będziesz tego używał:

https://www.emag.pl/google-chromecast-2-0-hdmi-czarny-117114/pd/DK7WSYBBM/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&utm_campaign=whoop_all_device_desktop&cmpid=69414&gclid=CjwKCAiA7JfSBRBrEiwA1DWSG6m779A4JabXJrtpXfdDtn--AlsQEOsVOfi6c-xEY0T4prWy93IsjBoCMAwQAvD_BwE

Posted

Chciałbym mieć przeglądarkę wyświetlaną w TV, a obsługiwaną za pomocą właśnie małej klawiatury z pozycji leżącej:) Proponowane urządzonko wydaje się rozbudowanym smartem.

SmartTV miałem w tv ale coś rok temu porobili że przestało to działać. Aktualizacja oprogramowania nie pomagała. Chyba wprowadzono inny standard. Obczaję tego chromcasta.

Posted

Przeniosłem posty do nowego wątku. Mam w telewizorze  firefoxa i powiem tak, użyłem tego ze dwa razy, to raczej sztuka dla sztuki. Oglądanie stron na TV średnio się nadaje, taki bajer, ale to tylko moje zdanie ;) 

• 3 months later...
Posted

witam, czy oplaca sie miec telewizor 4k czy wystarczy Full HD przeciez i tak nie ma kanałów na ktorych jets obraz 4k a telewizor ile tanszy pozdrawiam

Posted

Miałem ten sam dylemat przed kupnem.Przeczytałem dziesiątki stron na ten temat i decyzja padła na Sony 55 cali ...ostatni full HD jaki wypuścili,ale o najwyższych parametrach.To była bardzo dobra decyzja.Oglądam telewizję z 2 do 3 metrów jest super obraz.Ważna jest po zakupie TV kalibracja obrazu.

Posted

Tak jak pisze Robert, odległość i ilość, cali, mam 50" panasonica 4K, oglądam go z 5m, porównując obraz w 4K i FullHD nie ma aż takich wielkich różnic, co innego granie na konsoli w 4K siedząc przed telewizorem to wtedy tą jakość widać ;) Kolejny mój TV będzie też 4K ale na pewno minimum 60" - 65".