Szczupak27 Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Chce kupic ten kijek tylko mam problem bo nie moge znalezc zdjecia. Chodzi mi o rękojeść i mocowanie kolowrotka. Na zdjeciach w sklepach internetowych sa inne wedki np hot shot i juz mnie to do szału doprowadza. A jestem wybredniejszy jesli chodzi o wyglad mojego spinningu niz madonna do ciuchów. Wydaje mi sie ze golden river bylby lepszy ale przez mocowanie kolowrotka nie moge na te wedke patrzec... z gory dziekuje za pomoc
Leszek Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Jeżeli mieszkasz w Rzeszowie to mogę Ci pokazać Golden River. Zobaczysz, pomacasz i może się przekonasz do niego, skoro byłby lepszy. Chyba że wybierasz się na rewie mody. W krzaczorach nikt nie widzi co trzymasz w ręku, ważne żeby był przedłużeniem twojej ręki. Ja mam kij za 150zł i nie oddam go za żadne pieniądze. Jeżeli chcesz pomacać pisz PW.
Szczupak27 Posted January 5, 2018 Author Posted January 5, 2018 To ciekawe czemu nie wszystkie wedki wygladaja tak samo.
Recommended Posts