Jump to content

Wakacyjne komercje Radomyśl, Dębica, Mielec itp.

wirowmaker

Recommended Posts

Witam wędkarzy i łowców oraz rybich stalkerów ... jak w temacie jestem zainteresowany łowiskami komercyjnymi(brak karty wędkarskiej)(100% no kill złów i wypuść - wróg mięsiarzy xD) w promieniu 30km od Radomyśla Wielkiego lub jak kto woli Mielca czy Dębicy...gdzie byłem?

- Narożniki ( spoko ale sama drobnica karasie, leszczyki... i jak dla turysty trochę sporo 25 zł ... na zasiadkę byłem 5x więc za buliłem dość sporą kasę).

- Żabieniec w Radomyślu... opłata 200PLN/rok wędkarze mi odradzili miejscowi tam płacić ... z resztą 2 tygodnie i co 2-3 zasiadka to się rzeczywiście nie opłaca...

Gdzie znajdę w okolicach jeszcze jakieś komercyjne stawy ?? Słyszałem o stawie obok Tarnowa ... gdzieś? Gdzie obowiązuje zasada no kill...?? Ktoś coś???

No i ogólnie przyjmę każdą możliwą poradę gdzie tu udać się na zasiadkę tak do 8-10h raczej w dzień :D... ps. wędkuję dla frajdy nie muszę targać rybek po 15kg ;] byle brało coś :D i łowisko nie było przeorane przez mięsiarzy...

Słyszałem dawno od jednego wędkarza ale zapomniałem o tych stawach ...faktycznie ! :D dzięki ziom! coś takiego jest faktycznie :) po czytam ... jakieś jeszcze propozycje?

Edited by wirowmaker