Guest Posted June 26, 2018 Share Posted June 26, 2018 Siema. Po wysuszeniu namiotu i składaniu w domu rozdarłem sobie poszycie namiotu. Na zdjęciu jest zaznaczone w którym miejscu,macie może jakiś pomysł jak to naprawić,w tej chwili nie pozwolę sobie na nowy namiot i muszę jakoś go naprawić. Musi być w miarę mocno bo do tego jest przymocowane uchwyt na śledzia. Dzwoniłem do TB wycenili naprawę na 280 zł +kw. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek1985 Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 Podszyj z drugiej strony podobny materiał i po problemie . W każdym zakładzie krawieckim Ci to zrobią za parę złotych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał82 Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 Ja bym też od spodu podszył, dodatkowo można od środka przykleić łatkę aby nie ciekło, chyba takie łatki do namiotu są dostępne w decathlon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek1980 Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 (edited) Ja bym spróbował załatać to aktywnym PVC, nazwa tego to "Liquid Patch" Ja nim tylko łatałem parasol ale znajomi testowali to też na woderach, nakładając tą substancję na rozcięte miejsce i odczekaniu aż substancja wyschnie nie masz prawa tego rozedrzeć, myślę że można tego spróbować. Na pewno wyjdzie dużo taniej niż serwis TB a co najważniejsze nie trzeba będzie szyć. Tutaj podsyłam link do tego czegoś : https://liquid-patch.com/ Edited June 27, 2018 by Irek1980 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORINOKO Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Liquid patch do kupienia w Leader albo w sklep-pontony w Full Market Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts