Michał82 Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Ja tak nieśmiało się spytam, czy w tym roku się gdzieś widzimy???
mukuz Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Też mi to pytanie po głowie chodziło...? W temacie "Sezon Karpiowy 2018" prawie pusto Wszyscy łowicie w tym sezonie tak słabo jak ja?Fajnie było by się spotkać nad jakąś wodą. Czekam na propozycję Ewentualnie sam pomyślę gdzie by tu można w tym roku...
Michał82 Posted July 2, 2018 Author Posted July 2, 2018 Konrad ja w tym roku to jedynie dwa razy byłem nad wodą i też słabo Co do łowisk: - "U Schabińskiej" - Krzemienna - "Karpik" Graboszyce - dość daleko bo za Krakowem przed Wadowicami - "Wzory" Nasutów- też daleko bo za Lublinem Chyba, że zaczniemy znowu powielać łowiska na których już były zloty...
Michał82 Posted August 24, 2018 Author Posted August 24, 2018 Chyba w tym roku się nie uda spotkać, jakoś słabo z inicjatywą
Pucek Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 2 godziny temu, Michał82 napisał: Chyba w tym roku się nie uda spotkać, jakoś słabo z inicjatywą Chociaż dlaczego nie...
RICARDO Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Witam oj dawno nie było mnie na zlocie.......Fajna ekipa i miłe wspomnienia brak mi tego........
Recommended Posts