Michał82 Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Ja tak nieśmiało się spytam, czy w tym roku się gdzieś widzimy??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukuz Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Też mi to pytanie po głowie chodziło...? W temacie "Sezon Karpiowy 2018" prawie pusto Wszyscy łowicie w tym sezonie tak słabo jak ja?Fajnie było by się spotkać nad jakąś wodą. Czekam na propozycję Ewentualnie sam pomyślę gdzie by tu można w tym roku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Zgoda była Dzika Woda była, może Czarna sędziowska ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał82 Posted July 2, 2018 Author Share Posted July 2, 2018 Konrad ja w tym roku to jedynie dwa razy byłem nad wodą i też słabo Co do łowisk: - "U Schabińskiej" - Krzemienna - "Karpik" Graboszyce - dość daleko bo za Krakowem przed Wadowicami - "Wzory" Nasutów- też daleko bo za Lublinem Chyba, że zaczniemy znowu powielać łowiska na których już były zloty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał82 Posted August 24, 2018 Author Share Posted August 24, 2018 Chyba w tym roku się nie uda spotkać, jakoś słabo z inicjatywą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucek Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 2 godziny temu, Michał82 napisał: Chyba w tym roku się nie uda spotkać, jakoś słabo z inicjatywą Chociaż dlaczego nie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RICARDO Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Witam oj dawno nie było mnie na zlocie.......Fajna ekipa i miłe wspomnienia brak mi tego........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts