Guest Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Witam chce dziś się pochwalić moim nowym zakupem. A wiec ,zakupiłem quada 200cm3 ponieważ tym dojedzie wszędzie przez pole wodę a samochodem nie da rady.Ma dużo mocy v-max 100 z blokada 18km po ściągnięciu 25km a tu fotki mojego cudeńka
rapala Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 @emil,witaj z powrotem na forum:eek:.Z całym poważaniem dla Twojego nowego nabytku i radości jaką Ci dostarczył ALE TO NIE TEN DZIAŁ.Tutaj piszemy o sprzęcie wędkarskim!
rapala Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Temat w porządku tylko do działu HYDE PARK;).Admin przeniesie:).
Guest Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 A jak tak ,to dobrze i jak by mógł ,jeszcze poprawić linki:)
robin Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 @emil,witaj z powrotem na forum:eek:.Z całym poważaniem dla Twojego nowego nabytku i radości jaką Ci dostarczył ALE TO NIE TEN DZIAŁ.Tutaj piszemy o sprzęcie wędkarskim! Przeciez emil podpisal - Quad na RYBKI.
cyniu5 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Maszynka fajna byle służyła tylko do dojazdu na ryby , bo osobiście mam uczulenie na quad-owców jeżdżących w kółko wokół zbiornika na którym ja właśnie łowie:)
Guest Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Maszynka fajna byle służyła tylko do dojazdu na ryby , bo osobiście mam uczulenie na quad-owców jeżdżących w kółko wokół zbiornika na którym ja właśnie łowie:) Tylko do ,jazy na rybki
Recommended Posts