Qklux Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Witam ekipę! Co wiecie na temat tego kijka Dragon Express Spin nr katalogowy:24-32-275;275cm cw.4–20g X-Fast.Rozglądam sie za kijkiem na kleniojazie i sie zastanawiam czy bedzie pasował pod małe wobki i obrotówki do 02.mile widziane każde zdanie.
Qklux Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 widzę że temat umarł na samym początku w sumie już nie aktualny.Zakupiłem kijek w ciemno i teraz czeka na odrobinę wolnego czasu i milszą pogodę do testów.
dedek Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 byłbym wdzięczny gdybyś napisał wyniki testów bardzo mnie ciekawią Pozdrawiam
Dzach Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ja specjalnie pod te rybki i pstrągi zamówiłem tego kijka. Guide Select Tiny 2.70m 2-10g Szukałem kijka z myślą o małych woblerach i obrotówkach. Jeśli ktoś ma jakiegokolwiek kija z tej serii dragona może pyknąć swoją opinię . Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Qklux Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 kolego dedek na najbliższe wędkowanie wybiorę się dopiero w kwietniu wiec chwile będziesz musiał poczekać,może kiedyś spotkamy się nad Wisłoką przy "kładce" to dam ci tym kijem pomachać.Na razie mogę napisać że kijek mi sie podoba i ładnie się ugina ;o) kilka fotek wsadziłem w "Kupiłem dzisiaj - pochwal się wędkarskimi zakupami" http://www.fishing.org.pl/forum/showthread.php?t=175&page=27
D@wido Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Jak kolego sprawuje się spin przy łowieniu jazio kleni ? Mam zamiar kupić sobie takowy pozdrawiam Kolego Qklux byłbym wdzięczny za każdą opinię. Chodzi mi czy będzie dobrze amortyzował hol mniejszej rybki
Recommended Posts