Piotrek10 Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 Witam.Może ktoś z kolegów uprawia kajakarstwo turystyczne? Jakiś kajak polecicie?Coś tańszego na rekreacyjne wypady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka-mil Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 (edited) Jeśli chcesz tani kajak to mam namiary na gościa. Kajaki do poprawek ja kupiłem litr żywicy kawalek maty i farbe na odświeżanie. Kajak w cenie 300zł dwu osobowy. Tu jeszcze przed renowacja. Edited August 12, 2018 by ka-mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek10 Posted August 12, 2018 Author Share Posted August 12, 2018 Chodzi mi o jedynke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek10 Posted August 12, 2018 Author Share Posted August 12, 2018 Ale bardzo ciekawa propozycja Link to comment Share on other sites More sharing options...
papltr Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 W dniu 12.08.2018 o 21:59, ka-mil napisał: Jeśli chcesz tani kajak to mam namiary na gościa. Kajaki do poprawek ja kupiłem litr żywicy kawalek maty i farbe na odświeżanie. Kajak w cenie 300zł dwu osobowy. Tu jeszcze przed renowacja. Wiesz może ile ma sztuk, jakie uszkodzenia no i jaka lokalizacja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka-mil Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Różnie jakieś niewielkie pęknięcia zależy. Na zdjęciu akurat z płaskim dnem ma też okrągłe. Ma około 20szt jak cos napisz priva dam ci namiar. Lokalizacja to Boguchwała koło Rzeszowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek10 Posted August 31, 2020 Author Share Posted August 31, 2020 Panowie macie namiar na jakiś tani kajak na początek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. R Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 W dniu 21.08.2018 o 21:14, ka-mil napisał: Różnie jakieś niewielkie pęknięcia zależy. Na zdjęciu akurat z płaskim dnem ma też okrągłe. Ma około 20szt jak cos napisz priva dam ci namiar. Lokalizacja to Boguchwała koło Rzeszowa Czy te kajaki są wciąż dostępne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts