LEMAR Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Witam mam pytanie o kurtki wedkarskie tego producenta, a mianowicie czy gdzies na podkarpaciu jest sklep gdzie mozna przymierzyc, poogladac. Nie chcialbym za takie pieniadze kupowac "w ciemno" z neta.
Gabriel Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 A jaki model cie interesuje ? Mam prywatnie raptora 2 chyba w rozmairze L A oni raczej trzymają rozmiarówkę na wszystkich modelach. Na Podkarpaciu u nikogo na sklepie nie słyszałem aby były. Najbliżej chyba kraków - Głowatka, i ktoś jeszcze jedenm miał
uchal Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Ja też mam takową. bardzo fajna kurtka do brodzenia. Na 5 lat użytkowania jedynie musiałem poprawić szycie na neoprenowych mankietach przy rękawach :-) , jak na wędkarza przystało jako nici użyłem plecionki . Ogólnie polecam.
marianosum Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Jak ktoś jeat zainteresowany świetną odzieżą Geoff Anderson to jest aktualnie na promocji kilka pozycji. https://www.geoffanderson.com/shop/9-outlet/
Recommended Posts