Dj.McG Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Witam Zastanawiam sie nad zakupem kotwic bardzo wytrzymałych jedyne bardzo polecane to Owner jednak jest dostepnych kilka modeli mozecie polecić który jest lepszy chodzi mi o stusunek cena/jakosc mowa tu o: http://www.ownerhooks.com/pages/products/hooks/treblehooks.htm
jon987 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Siemka wszystkie woby od kolegi Dzięcioła mam uzbrojone w kotwice owner pozycja nr 2 haczyki tez mam z tej firmy kotwice to cena 3zł szt ale polecam w palec wchodzą extra:D
krs Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Pordzewiały mi praktycznie wszystkie kotwice do wahadłówek, czeka mnie wymiana około 20-30 sztuk, chętnie poczytam opinie na temat kotwic
Dj.McG Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 cytat z jednej z wypraw zespołu BAYAN GOł "Slider po braniu pacu. Mimo, że przezbrojony w najmocniejsze kółka łącznikowe i kotwice Owner'a nie chroni to przynęty od zniszczenia. A Owner... najmocniejsze kotwice na rynku wyglądają tak. "
apioo Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ale Pacu nie za często występuje w naszych wodach;) Poza tym jest to ryba która zgniata w pysku wpadające do wody orzechy, więc nie ma co się dziwić...
Dj.McG Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Byłem w Rz ale tylko jeden sklep udało mi sie odwiedzić ze wzgledu na to ze niema gdzie zaparkować :/ Niestety nie mieli kotwic i kółek owner:( sklep to chyba MUMA jak dobrze pamiętam, Zamawiam przez internet w jakimś sklepie jak ktoś jest chętny to pisać zawsze taniej na wysyłce wyjdzie ja zamawiam KOTWICE S-OWNER TREBLE ST-36BC rozmiar 5 paczkę, kolor ciemny a nie srebrny oraz kółeczka łacznikowe również owner dopasowane do kotwiczek owner rozmiar 5 do tego biorę wolframy
Siksa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Pełna rozmiarówka Ownerów dzisiaj dojechała do Kariny i jest właśnie wyceniana. Na F-M zamówiłem 40 sztuk kotwic i w wybranych modelach przynajmniej tylną kotwiczkę wymieniłem na nową. Modele to ST11, bardzo cienkie kotwiczki do lightowego łowienia oraz ST21, dużo mocniejsze, nimi uzbrajałem Invadery, Alaski i Blagiery z myślą o brzanach.
Recommended Posts