Jump to content

Recommended Posts

Posted

Siemka wszystkie woby od kolegi Dzięcioła mam uzbrojone w kotwice owner pozycja nr 2 haczyki tez mam z tej firmy kotwice to cena 3zł szt ale polecam w palec wchodzą extra:D

Posted

Pordzewiały mi praktycznie wszystkie kotwice do wahadłówek, czeka mnie wymiana około 20-30 sztuk, chętnie poczytam opinie na temat kotwic :)

Posted

cytat z jednej z wypraw zespołu BAYAN GOł

"Slider po braniu pacu. Mimo, że przezbrojony w najmocniejsze kółka łącznikowe i kotwice Owner'a nie chroni to przynęty od zniszczenia. A Owner... najmocniejsze kotwice na rynku wyglądają tak. "

ba143b.JPG

Posted

Ale Pacu nie za często występuje w naszych wodach;) Poza tym jest to ryba która zgniata w pysku wpadające do wody orzechy, więc nie ma co się dziwić...:)

Posted

Byłem w Rz ale tylko jeden sklep udało mi sie odwiedzić ze wzgledu na to ze niema gdzie zaparkować :/

Niestety nie mieli kotwic i kółek owner:( sklep to chyba MUMA jak dobrze pamiętam,

Zamawiam przez internet w jakimś sklepie jak ktoś jest chętny to pisać zawsze taniej na wysyłce wyjdzie

ja zamawiam

KOTWICE S-OWNER TREBLE ST-36BC

rozmiar 5 paczkę, kolor ciemny a nie srebrny

oraz kółeczka łacznikowe również owner dopasowane do

kotwiczek owner rozmiar 5

do tego biorę wolframy

• 2 weeks later...
Posted

Pełna rozmiarówka Ownerów dzisiaj dojechała do Kariny i jest właśnie wyceniana. Na F-M zamówiłem 40 sztuk kotwic i w wybranych modelach przynajmniej tylną kotwiczkę wymieniłem na nową. Modele to ST11, bardzo cienkie kotwiczki do lightowego łowienia oraz ST21, dużo mocniejsze, nimi uzbrajałem Invadery, Alaski i Blagiery z myślą o brzanach.