krs Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Utworzyłem to forum aby można było zamieszczać tu informację w postaci oddzielnych wątków a nie jak poprzednio dopisywać do jednego (gdzie biorą) , ułatwi to komentowanie konkretnego wpisu oraz wyszukiwanie. Mam nadzieje że pomysł się spodoba Admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Znaczy się, że każde łowisko będzie miało oddzielny wątek np: Ożanna 2009, San 2009 i tak dalej? Jeśli tak to pomysł jest dobry. Zdecydowanie ułatwi znalezienie informacji o konkretnej wodzie. Teraz może tego nie będzie widać ale za kilka lat jak zasobów na forum będzie dużo więcej to zdecydowanie już tak. Rozumiem, że wszelkie zapytania o jakąś wodę należy zamieszczać w dziale "Ogólne" a tu się dzielimy tylko informacjami o połowach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 9, 2009 Author Share Posted April 9, 2009 Znaczy się, że każde łowisko będzie miało oddzielny wątek np: Ożanna 2009, San 2009 i tak dalej? Jeśli tak to pomysł jest dobry. Zdecydowanie ułatwi znalezienie informacji o konkretnej wodzie. Nawet o tym nie pomyślałem ale to dobry pomysł aby podzielić forum na wątki dot. konkretnego łowiska . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Inaczej sobie tego nie wyobrażam. Jeśli każdy miałby utworzyć własny wątek z każdej wyprawy, z której chce się czymś pochwalić czy podzielić jakimiś spostrzeżeniami, to wątków byłyby dziesiątki jak nie setki. Odpowiedzi w nich byłoby raptem po kilka. Chaos niewyobrażalny. A tak to osoba interesująca się danym łowiskiem klika w interesujący go wątek i ma wszystko na tacy. Myślę, że po weekendzie kilka wątków będzie otwartych:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 9, 2009 Author Share Posted April 9, 2009 Inaczej sobie tego nie wyobrażam. Jeśli każdy miałby utworzyć własny wątek z każdej wyprawy, z której chce się czymś pochwalić czy podzielić jakimiś spostrzeżeniami, to wątków byłyby dziesiątki jak nie setki. Z tym haosem to nie do końca się zgodzę , ale zróbmy tak jak pisałeś , jeden wątek na jedno łowisko - to dobry pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts