Dj.McG Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Witam Ostatnio coś namieszałem w ustawieniach forum i jak przychodzą mi powiadomienia o nowych odpowiedziach to zamiast otwierać mi się strona w miejscu nowego postu tak jak wcześniej to przenosi mnie na samą górę. Tam samo ma się sprawa gdy daje odpowiedz przenosi mnie na góre tematu. Wie ktoś jak to zmienić
Dzienciol Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Mam tak samo i trochę to wnerwia. Samo się tak stało i samo nie chce się naprawić
krs Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Witami jak przychodzą mi powiadomienia o nowych odpowiedziach to zamiast otwierać mi się strona w miejscu nowego postu tak jak wcześniej to przenosi mnie na samą górę. Chodzi o powiadomienia na maila ? Tam samo ma się sprawa gdy daje odpowiedz przenosi mnie na góre tematu. Wie ktoś jak to zmienić Tego nie za bardzo rozumiem, jakbyś mógł to opisz mi to bardziej szczegółowo. Mam tak samo i trochę to wnerwia. Samo się tak stało i samo nie chce się naprawić Napisz w którym miejscu dokładnie pojawia się problem, czy wtedy jak klikasz na odnośnik ostatniego postu (mała ikonka ze strzałkami) z głównej strony forum ? Postaram się to poprawić, tylko muszę znaleźć chwilkę czasu
Dj.McG Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 tak, powiadomienie email jak klikam link to przenosi mnie na góre strony a nie w miejsce odpisanego postu. Jak daje "odpowiedz na temat" to zamiast przenieś mnie do postu z moją odpowiedzią to przenosi mnie na góre strony. o właśnie przeniosło :/ musze skrolem zjeżdżać na dół.
krs Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 tak, powiadomienie email jak klikam link to przenosi mnie na góre stronya nie w miejsce odpisanego postu. Jeszcze jedno pytanie, czy otwiera się ostatnia strona w wątku czy przenosi cię co pierwszego posta w wątku. Jak daje "odpowiedz na temat"to zamiast przenieś mnie do postu z moją odpowiedzią to przenosi mnie na góre strony. Czy chodzi ci o kliknięcie w zielony przycisk "Odpowiedz na ten temat" ?
Dj.McG Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Otwiera się ostatnia strona wątku. Czy chodzi ci o kliknięcie w zielony przycisk "Odpowiedz na ten temat" ? tak
krs Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Czy chodzi ci o kliknięcie w zielony przycisk "Odpowiedz na ten temat" ? tak Po kliknięciu na przycisk "Odp. na ten temat" powinien pojawić się edytor i tak powinno być. Czy u Ciebie pojawia się edytor ?
Dj.McG Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Po kliknięciu na przycisk "Odp. na ten temat" powinien pojawić się edytor i tak powinno być. Czy u Ciebie pojawia się edytor ? Nie rozumiemy się Jasne ze się pojawia jak dam zatwierdz odpowiedz to powinno przenieś mnie na moj post a nie na góre strony do pierwszego postu.
krs Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Problem jeszcze nie został rozwiązany, mam nadzieję że następna odsłona vb (4.1.3) przyniesie odpowiednie poprawki.
krs Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Nic w temacie sienie zmieniło, może w następnej wersji vB będzie poprawka.
Guest Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 sory ale nie chce new tematu zakładać od 3 dni mam ten problem :
krs Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Wyczyść historię przeglądania najlepiej wszystko. Jeżeli to nie pomoże to spróbuj tego linku: http://www.fishing.org.pl/forum/forum.php?styleid=1 Jak to dokładnie wersja Firefoxa 4.0 czy 4.0.1 ? Czy na innych przeglądarkach też ten problem występuje ?
Guest Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 (edited) ta najnowsza tylko dziwne bo teraz coś się porypało a nie było z ta najnowsza wersja problemu... usunąłem historie i to samo ;( Edited May 27, 2011 by Guest
krs Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Czy problem występuję również na głównej stronie http://www.fishing.org.pl czy tylko na głównej stronie forum http://www.fishing.org.pl/forum ? Napisz mi jak wyświetlają się te linki: http://www.fishing.org.pl/forum/forumdisplay.php?f=10 http://www.fishing.org.pl/forum/showthread.php?t=168 Jak możesz to sprawdź też jak się zachowuje PSW pod Internet Explorerem dzięki
Guest Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 (edited) Nie wiem co się stało ale jest już wszystko dobrze Kurde patrze i chatu nie mam na dole ;( OK Edited May 27, 2011 by Guest
krs Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 "Wgrałem" na nowo szablon wyświetlający główną stronę forum, być może problem leżał właśnie po stronie tego szablonu.
krs Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Kurde patrze i chatu nie mam na dole ;( Za chwilę chacik się pojawi.
krs Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Problemy z wyświetlaniem "ostatnich" postów zostały rozwiązane. Teraz po napisaniu posta przenosi nas do tego posta a nie na początek strony. Podobnie z przyciskiem skocz do ostatniego nieprzeczytanego posta również działa już poprawnie.
Recommended Posts