ka-mil Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Wszystkie zdjęcia są fajne a raczej ryby ale proponował bym brak możliwości komentowania i niech ankieta rozstrzygnie zwycięzcę bez zbędnych podpowiedzi...
Sasanek Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 (edited) A ja się nie zgadzam, WYDAJE mi się że ryba Łukasza została złowiona w łowisku NO-Kill a np. Jerzego na mocno prze łowionej wodzie. Forum służy do dyskusji a więc dyskutujmy Edited March 9, 2019 by Sasanek
ka-mil Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 (edited) Formą oceny jest ankieta! Nie ocena komentujących wiec pozostańmy anonimowi skoro nie widać jak kto głosuje nie komentujemy wyników zostawmy decyzje głosującym. Forum służy do dyskusji a ankieta nie koniecznie. Edited March 9, 2019 by ka-mil
Sasanek Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Zgadzam się że to nie komentarze są formą oceny lecz pozostawiam dyskusyjnym miejsce połowu.
adamus78 Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Staw nr 2 jest łowiskiem no kill, więc było złowiona na no killu.
ryba7 Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Zgadza się, myślałem że tylko "Jedynka" jest No killowa. Zresztą dla mnie to bez znaczenia z jakiej wody, fajnie że mamy łowiska gdzie pływają takie ryby jak te cztery z konkursu.
Recommended Posts