krs Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Założę nowy wątek może w przyszłości się przyda. Może ktoś się orientuje co to za wobler ? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Dorado classic na pierwszy rzut oka, hmmm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Raczej Kenart ale modeli nie znam więc trzeba sobie poszukać Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrenĐi Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Mnie również to pachnie Dorado Classic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba00161 Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 To jest Dorado classic ,mam takie w pudełku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Moja zagadka na zdjęciach poniżej. Oba przyjechały do mnie z Bieszczad, znad górskiego Sanu. Możliwe, że jest to dobry trop. Kupione od wędkarza, który rezygnował że spinningu na rzecz muchy i wyprzedawał swoje zapasy. Żadnych podpisów. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (?) Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorhead71 Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 https://www.fishing-mart.com.pl/pl4/ireneusz-gebski-z-ledyczka-wobler-kp-kleniowo-jaziowy/s/25438 Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorhead71 Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Witam , może to ten producent jeśli chodzi o ten drugi model woblera Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted May 12, 2019 Author Share Posted May 12, 2019 Dnia 10.05.2019 o 10:45, Kuba00161 napisał: To jest Dorado classic ,mam takie w pudełku. Faktycznie to chyba produkt Dorado, malowanie na to wskazuje, wobler zdobyczny wydarty z zaczepu, nie łowię na woblery poza jerkami ale może warto go będzie wypróbować, z dorado dobrze wspominam pływającego 4cm invadera, to była prawdziwa kosa na wszelkie drapieżne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Cześć! Wyciągnięte z otchłani Z Wędkarskiego Pudełka, kupione niegdyś w lokalnych sklepach w okolicach Leska i Sanoka. Dajcie znać jeżeli znacie producentów tych przynęt, a może ktoś z Was ma z nimi doświadczenia i się nimi podzieli? Pozdrowienia! 🎣 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Wiem już, że producentem zarówno błyski jak i woblera jest pracownia Szukarek. Natomiast jeżeli ktoś tym łowił i ma jakieś ciekawe historie związane z tymi przynętami to chętnie poczytam 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts