komandos Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 (edited) Dzisiaj poszedłem sobie zanęcić łowisko i jak wracałem to w wodzie zobaczyłem martwą, niemałą rybę. Kopnąłem ją nogą i zobaczyłem, że to pirania, wyciągnąłem ją na brzeg i zrobiłem fote. Niestety posiałem gdzieś kabel i nie mogę wstawić zdjęcia, ale jak go znajdę to wstawię. Edited March 8, 2011 by komandos
justfilied233 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Troszkę woda zimna i nie wytrzymała, ale to namacalny dowód że nadal znajdują się idioci wpuszczający kompletnie obce i groźne gatunki do naszych wód.
komandos Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Jest identyczna jak ta z internetu Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Dzienciol Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Foto od @komandosa Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
komandos Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Masz tu link: http://www.republika.pl/arpawlik/klimontow/zalew/zalew.htm .
Guest Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 (edited) Tak to na prawdę,pirania mięsożerca ale ktoś był mądry.Że wpuścił te rybę,może jeszcze rekina,lub krokodyla wpuszczą.Na przywiozą zwierząt egzotyczny a ,potem nie maja co z nimi zrobić,to wywalają, albo prosto do wody,lub do WC.W moich stronach był waż Boła,i nike nie ,wiem dalej kogo to była zdobycz. Edited March 8, 2011 by emil
aresisko Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 to już wiem czemu nie ma ryb w wisłoku bo zjadły je piranie
Dj.McG Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Fajną ta pirania to juz chyba 3 o której słyszałem z wisłoka w mojej karierze wędkarskiej
justfilied233 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 wygląda na roślinożerną. aresiskso pirania mięsożerna nie zjada żywych zdrowych ryb
komandos Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Nieważne czy była roślinożerna czy mięsożerna, i tak jest głupotą wpuszczanie takich ryb do naszych wód.
Recommended Posts