Byk123 Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Witam czy może ktoś używa spodniobutów firmy Taimen o modelu : STX Waders Set 2 . Czy cena odzwierciedla jakość ? z góry dziękuję za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfdanTheBlack Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Kolega ma śpiochy STX, używał dopiero pierwszy sezon, kilkanaście wyjść na wodę, głównie San. Zadowolony, nic nie cieknie, wygodne, dobrze dopasowany krój. Z obserwacji mogę powiedzieć jakie mają wady: brak kieszeni, brak szlufek (przez co łatwiej zapomnieć paska z domu ). Cena samych śpiochów nie jest jakoś mega atrakcyjna, ale w zestawie wygląda to już dużo lepiej, z tym że nie wiem jak z jakością butów czy kurtki. Jako alternatywę sprawdź sobie Trapera Creek, możesz przymierzyć w Dynowie i być może w Rzeszowie w Karinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucek Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Mam STX. Zaczynam z nimi drugi sezon i złego słowa powiedzieć nie mogę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Też miałem i były ok - na ok 20 wyjść rocznie starczą Link to comment Share on other sites More sharing options...
polipolii Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 (edited) Tez wlasnie cos szukam...temat jak widac bardzo na czasie....? Edited January 19, 2020 by polipolii Link to comment Share on other sites More sharing options...
polipolii Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 4 godziny temu, Pucek napisał: Mam STX. Zaczynam z nimi drugi sezon i złego słowa powiedzieć nie mogę. Mowisz o tych? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucek Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Tak. Nie leją na całości jak i łączeniu skarpety. Wygodne i dopasowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
polipolii Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Dzieki za odpowiedz...chyba sie skusze bo zestaw z butami to koszt 700 zl wiec wydaje mi sie ze cena calkie spoko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byk123 Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 Dzięki Panowie za pomoc A buty do Spodniobutów jakie polecacie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucek Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 2 godziny temu, Byk123 napisał: Dzięki Panowie za pomoc A buty do Spodniobutów jakie polecacie ? Buty również mam z taimena. Teraz bodajże kosztują 279zl. Czasami robią promocje i dostępne są za 199zl. Po kilku wypadach z ciągłym brodzeniem filc zaczął się odklejać na krawędzi buta. Po wysuszeniu i oczyszczeniu zamontowałem kolce a krawędzie wzmocniłem malutkimi wkrętami. Do dnia dzisiejszego buty sobie chwalę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byk123 Posted January 21, 2020 Author Share Posted January 21, 2020 Ja myślę kupić buty TRAPER CREEK Używa ktoś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts