Hexenhammer Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Cześć wszystkim, jak w temacie Wiecie może gdzie można złowić sandacza w okolicy Gniewczyny Łańcuckiej/trynieckiej? Chodzi mi o PZW Przemyśl przede wszystkim. Wiem, że na ZEKu w Radymnie jest sandał, ale nie mam możliwości się tam wybrać, także celuję raczej w łowiska do +/- 15km, jestem z Przeworska. Nigdy tego dziada nie złapałem a poluję już na niego dłuższy czas, podobno jeden z trzech stawów był zarybiany sandaczem w Gniewczynie w tamtym roku, ale ani widu ani słychu ?♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
domek1995 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Nic dziwnego że ani widu ani słychu bo to zarybienie palczakiem było. Możesz spróbować na Grodzisku łowić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hexenhammer Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 Grodzisko pod PZW Rzeszów należy z tego co wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
domek1995 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 A sorry nie doczytałem że chodzi Ci o PZW Przemyśl, podeślę Ci na priv jedną lokalizację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts