Durarara44 Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Witam, długo się zastanawiałem aby napisać, od kilku lat chodzę ze spiningiem nad mała rzeczką zwana Łęg na wysokości miasteczka Gorzyce a dokładnie przy wsi Orliska. Już kilka razy coś mi się zerwało, ale to co 4 dni temu zobaczyłem na brzegu tej rzeczki mnie oslupilo, to nie była ryba ani żadne znane mi zwierzę z rzecznego ekosystemu, to było paskudne, na początku myślałem że to ropucha, kiedy rzuciłem w stronę tego czegoś wobler z niebywałą agresja to się rzuciło na przynętę, zestaw miałem wyposażony w stalke która spokojnie wytrzymała by 20-30 kg a została przegryziona,to się szarpało i wydawało z siebie dziwny pisk. Dzisiaj zamierzam pójść i zbadać okolice tego wydarzenia może to. Coś tam jest to i zdjęcia wrzucę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHIT_TLER Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Obstawiam chupacabre, sprawdziłbym kto ostatnio z Portoryko z wakacji przypłynął, na pewno jajko przywiózł. Słyszałem, że podobno jak bazyliszek wykluwa się z jaja, które wysiedział wąż, tylko nie koguta a ptaka dodo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Czekamy na zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUNEK Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 No czekamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasanek Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 NIe wyśmiewam kolegi ! lecz w formie żartu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasanek Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Może znudziło się komuś zwierzątko hodowlane np. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz78 Posted August 27, 2020 Share Posted August 27, 2020 A miało kły? Może to guziec, taka świnia z Afryki?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafik Posted August 27, 2020 Share Posted August 27, 2020 Ani zdjęć ani chłopa. Żeby go tylko to nie pożarło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted August 27, 2020 Share Posted August 27, 2020 To na bank był on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędkarz 17 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts