Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na dachu samochodu?

Do łodzi najlepsze są przyczepki

Łodz to fajna sprawa tylko z wodowaniem i transportem jest ciężko

Najlepiej wychodzi kupić używaną z przyczepką, ostatnio przegladałem portale i naprawde można okazyjnie dobry sprzęt zakupić.

Co do przedstawionych łodzi to pływałem na Syriusz nie wiem jaki model

Jak kązda inna łódka dobrze się pływało.

Posted
Na dachu samochodu?
Jak najbardziej na bagażniku dachowym na ryby zazwyczaj jeżdżę z kimś także z wodowaniem nie powinno być problemu, łódki mają odpowiednie gabaryty oraz wagę. Co do przyczepki to nie chcę pchać się w kolejny pojazd który trzeba będzie zarejestrować, poza tym w aktualnym samochodzie nie mam haka. :D
Posted

Zaprojektowałem i wykonałem pływadełko z laminatu. Jest to łódeczka bez dna, tylko tyłek w wodzie, ale mieści się do bagażnika średniej klasy samochodu. Weszła do starej Łady. Ma długość 110 cm, szerokość 80 cm i ciężar 25 kg oraz udźwig 120 kg. Stabilność konieczną do wiosłowania, aby się nie kręciła, zapewnia wstawiany w rurkę stabilizator z płetwą, przedłużający całość. Posiada także ster i okucia do mocowania sprzętu wędkarskiego a także małą bakistę na przybory. Do tego jest taka jedyna. Więcej nie będę ich produkował ze względu na zdrowie, pomimo tego, że napracowałem się przy formach. Fotografie do wglądu.Pozdrawiam

Posted
Zaprojektowałem i wykonałem pływadełko z laminatu. Jest to łódeczka bez dna, tylko tyłek w wodzie, ale mieści się do bagażnika średniej klasy samochodu. Weszła do starej Łady. Ma długość 110 cm, szerokość 80 cm i ciężar 25 kg oraz udźwig 120 kg. Stabilność konieczną do wiosłowania, aby się nie kręciła, zapewnia wstawiany w rurkę stabilizator z płetwą, przedłużający całość. Posiada także ster i okucia do mocowania sprzętu wędkarskiego a także małą bakistę na przybory. Do tego jest taka jedyna. Więcej nie będę ich produkował ze względu na zdrowie, pomimo tego, że napracowałem się przy formach. Fotografie do wglądu.Pozdrawiam

koniecznie wstaw fotki

Posted

Spróbuję zamieścić te fotki. Jak mi się nie uda to proszę o kontakt: [email protected] i załatwię to bezpośrednio do ciekawskich.

koniecznie wstaw fotki

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted

Dodam jeszcze

koniecznie wstaw fotki