mikael Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Rozglądam się po internecie za jakimś pływadełkiem, generalnie szukam czegoś do przewożenia na dachu samochodu, więc nie może być zbyt duża. Trafiłem na dwie wg mnie ciekawe oferty pierwsza to http://www.lodzie-barti.pl/?barti-270,7 a druga http://www.lodzie.net.pl/strony/s285.htm Nie wiem na którą się zdecydować ma ktoś może jakieś doświadczenia związane ze sprzętem tych firm?
Dj.McG Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Na dachu samochodu? Do łodzi najlepsze są przyczepki Łodz to fajna sprawa tylko z wodowaniem i transportem jest ciężko Najlepiej wychodzi kupić używaną z przyczepką, ostatnio przegladałem portale i naprawde można okazyjnie dobry sprzęt zakupić. Co do przedstawionych łodzi to pływałem na Syriusz nie wiem jaki model Jak kązda inna łódka dobrze się pływało.
mikael Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Na dachu samochodu? Jak najbardziej na bagażniku dachowym na ryby zazwyczaj jeżdżę z kimś także z wodowaniem nie powinno być problemu, łódki mają odpowiednie gabaryty oraz wagę. Co do przyczepki to nie chcę pchać się w kolejny pojazd który trzeba będzie zarejestrować, poza tym w aktualnym samochodzie nie mam haka.
rofran13 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Zaprojektowałem i wykonałem pływadełko z laminatu. Jest to łódeczka bez dna, tylko tyłek w wodzie, ale mieści się do bagażnika średniej klasy samochodu. Weszła do starej Łady. Ma długość 110 cm, szerokość 80 cm i ciężar 25 kg oraz udźwig 120 kg. Stabilność konieczną do wiosłowania, aby się nie kręciła, zapewnia wstawiany w rurkę stabilizator z płetwą, przedłużający całość. Posiada także ster i okucia do mocowania sprzętu wędkarskiego a także małą bakistę na przybory. Do tego jest taka jedyna. Więcej nie będę ich produkował ze względu na zdrowie, pomimo tego, że napracowałem się przy formach. Fotografie do wglądu.Pozdrawiam
Dj.McG Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Zaprojektowałem i wykonałem pływadełko z laminatu. Jest to łódeczka bez dna, tylko tyłek w wodzie, ale mieści się do bagażnika średniej klasy samochodu. Weszła do starej Łady. Ma długość 110 cm, szerokość 80 cm i ciężar 25 kg oraz udźwig 120 kg. Stabilność konieczną do wiosłowania, aby się nie kręciła, zapewnia wstawiany w rurkę stabilizator z płetwą, przedłużający całość. Posiada także ster i okucia do mocowania sprzętu wędkarskiego a także małą bakistę na przybory. Do tego jest taka jedyna. Więcej nie będę ich produkował ze względu na zdrowie, pomimo tego, że napracowałem się przy formach. Fotografie do wglądu.Pozdrawiam koniecznie wstaw fotki
opelot Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 ciekawa oferta:) http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=18614&start=0&
rofran13 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Spróbuję zamieścić te fotki. Jak mi się nie uda to proszę o kontakt: [email protected] i załatwię to bezpośrednio do ciekawskich. koniecznie wstaw fotki Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
rofran13 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dodam jeszcze koniecznie wstaw fotki Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts