lichten Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Hej, Przymierzam się do kupna wędki pod streamera, która jednocześnie obsłuży mi łowienie jeziorowe. Wiem, że szukam czegoś 9,6-10ft. w klasie 7. Nie chcę wydawać więcej niż 600-700 zł (nieprzekraczalne) na sam kij bo głównie łowię na suchara. Moje pytanie jest o konkretne modele wędek, których używacie, mieliście w ręce, kolega miał, etc. nie interesują mnie opinie nabyte z internetu bo tych mam swoich aż nadto Na chwilę obecną rozważam między Scierra SRX V2, Redington PATH oraz VISION EKA. Wszelkie sugestie i porady mile widziane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfdanTheBlack Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 (edited) Cześć, nie znam tych wędek, ale jeśli stałbym przed podobnym dylematem to Scierrę bym odpuścił ze względu wagę. 20g w porownaniu do Visiona robi różnicę. Tym bardziej jeśli chciałbyś łowić np. karpie albo tęczaki na suche czy mokre. W zamian sprawdził bym w rękach Trapera Warrior w Dynowie. A używane wchodzą w grę? Edited October 23, 2020 by halfdanTheBlack Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichten Posted October 24, 2020 Author Share Posted October 24, 2020 W dniu 23.10.2020 o 12:28, halfdanTheBlack napisał: Cześć, nie znam tych wędek, ale jeśli stałbym przed podobnym dylematem to Scierrę bym odpuścił ze względu wagę. 20g w porownaniu do Visiona robi różnicę. Tym bardziej jeśli chciałbyś łowić np. karpie albo tęczaki na suche czy mokre. W zamian sprawdził bym w rękach Trapera Warrior w Dynowie. A używane wchodzą w grę? Używane wchodzą w grę jeśli w stanie przynajmniej dobrym. A do Dynowa podskoczę na tygodniu jeśli jest w ofercie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts