geogps Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 Nasilił mi się ból - chyba chodzi o " łokieć tenisisty" boli tak jak piszą specjaliści o tym. Czy ktoś z kolegów spotkał się z taką przypadłościa i jak to ewentualnie leczył. Cieżko się spininguje z tą przypadłością.
alkarn Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 ja mialem kilku pacjentow na masaz z lokciem tenisisty, skierwoanko i do dobrego fizjo
Damian Ł. Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 Jak wyżej - fizjoterapeuta i fala uderzeniowa (w przypadku łokcia boli jak cholera) - samo nie przejdzie.
longin Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Myślę, że najprościej to ortopeda, i ew.blokada. Trudno lecząca się przypadłość!
piter Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Mi pomogła blokada,a bójałem się z tym cztery miesiące.
Slawekwas Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Tylko fala uderzeniowa, same masaże nie pomogą
alkarn Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 6 godzin temu, Slawekwas napisał: Tylko fala uderzeniowa, same masaże nie pomogą Trzeba kilka zabiegów wsiąść żeby pomogło !!!
Slawekwas Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 15 godzin temu, alkarn napisał: Trzeba kilka zabiegów wsiąść żeby pomogło !!! Oczywiście zgadzam się. Ja tam doktora nie mam ale to on raczej powie ile.
Recommended Posts