VeJeK Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Witam Kupie kręcioła pod okonia/klenia wielkości 2000 Coś fajnego lecz niskobudżetowego Ważne zeby nie był zajechany ,używany bedzie raczej sporadycznie
TOmaSZ Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Za droga ta daiwa lepiej już TEAM DRAGON SL FD
Slawekwas Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 https://allegro.pl/oferta/kolowrotek-okuma-cyclon-cyc-30-czapka-gratis-8587835687 Ja ostatnio ten kupiełm, wprawdzie 3000 ale w tej kasie jest super
VeJeK Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 Panowie Temat prosty jak je***** Szukam od kogoś używki bo nowe to ja mam w sklepie i wiem co i za ile Używki szukam gdzieś do 100zł Kręciołek będzie używany 5-6 razy i tyle
Slawekwas Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 23 godziny temu, VeJeK napisał: Panowie Temat prosty jak je***** Szukam od kogoś używki bo nowe to ja mam w sklepie i wiem co i za ile Używki szukam gdzieś do 100zł Kręciołek będzie używany 5-6 razy i tyle Podałem Ci krecioła tylko dlatego, że normalnie kosztuje ponad stówę i sam go kupiłem bo szukałem używki a jednak nówka to nówka i gwarancja.
Recommended Posts