Wędkarz 17 Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Witam Występuje troć i łosoś w Sanie łowicie jakieś sztuki po 1 m ? Chodzi mi bardziej o rzeke poniżej zapory w Solinie Powiedzmy okolice Dynów w góre rzeki
rmaj91 Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 https://warszawa.wody.gov.pl/aktualnosci/745-monitoring-ryb-na-przeplawce-sw-wloclawek W 2019 roku przez przepławke we Włocławku przepłyneło 24 łososi i 207szt troci.
Wędkarz 17 Posted January 12, 2021 Author Posted January 12, 2021 Przepławki dla ryb widocznie nie działają nigdzie to jest ściema Nawet wegorz nie jest w stanie przeplynąć 185 sztuk w 3 lata to jakaś porażka A jest to jedyna ryba która moim zdaniem jest w stanie pokanać wszystko z ryb słodkowodnych Na pewno ma łatwiej na przepławce niż 1m Łosoś idacy na tarło porażka Jedyna rzeka w Polsce Gdzie łosoś odbywa tarło to rzeka Słupia na całą Polske
GoldenCatches Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 trocie, łososie to bardziej na wisłoku w Rzeszowie jak w sanie ostatnio spieła mi sie taka 50 cm mam nadzieje ze w lutym tego roku tez bedzie ich sporo Na przepławce na zaporze chwytali metrowe Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts