mateusz95 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Witam czy spotkał się ktoś z was z tym sposobem podawania przynęty? Jeśli tak to jakie były efekty i jak klips przywiązać do haczyka? http://www.eurocarp.eu/fpt-klips-do-robakow-12mm-20szt-p-1307.html pzdr:D
Szpilka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 witam z tego co dzisiaj czytałem Pebar w Zbiorniku Otałęż opisuje swoja zasiadke na której łapał na ten klips wiec zapewne on Ci więcej opowie o tej formie przynęty... sam mam ten klips ale jakoś jeszcze nie miałem okazji go wypróbować... Mocuje się go do pętelki na włosie- tej w którą wkładasz stoper... pozdrawiam
Pebar Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ja używam często tych klipsów tylko firmy Tandem Baits ale to jest to samo,polecam na wiosnę bardzo dobrze się sprawdza,możesz na nie zakładać białe lub czerwone robaki mocuje się bardzo prosto haczyk z oczkiem nie za duży.robisz węzeł bez węzła i do włosa przywiązujesz ten klips występują w dwóch rozmiarach praktyczniejsze są te mniejsze:)
Recommended Posts