Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

nie wiem czy ten temat jest na miejscu, no cuż zaryzykuje

gracie może w jakieś gry przez internet, jesli tak to piszcie w co i jakie wrażenia

ja gram w Plemiona ładnych kilta lat, z przerwami, ale raczej jak mam czas to staram się grać, najlepsze moje miejsce to około 100 na grających około 30 000 - 50 000 graczy z całej Polski

Edited by Pittspeed
Posted (edited)

no a ja w moje Plemiona, słaba grafika (gra przeglądarkowa, bezpłatna lub można wykupić premium, nie trzeba instalować, wpisuje się link i loguje się, tak samo jak tu) no ale liczy się dobra taktyka, przede wszystkim, i myki itp, gra jest trudna jeżeli rozpoczyna się na samym początku gry, świata (obecnie 51 światów) posiada się jedną wioseczke rozbudowuje ją i wojsko buduje jest kilka jednostek do ataku i kilka do obrony, wraz z rozbudowaniem wioski przychodzi czas na przejmowanie nowych wiosek, wtedy się zabawa zaczyna, jeśli zaczynam kogoś atakować a ten ktoś pisze wiadomość do mnie czemu to robie to poprawia mi się chumor hehe

polecam !!!

Edited by Pittspeed
Posted

Grałem kilka lat temu systematycznie w World of Warcraft. Nie polecam 3 lata wycięte z życia ;). Gra tak grywalna ,że zapominasz o wszystkim co nie jest wirtualne i z nią nie związane. Jedyne co wyszło na dobre to dobre podciągnięcie języka angielskiego :P.

Posted

W Star Crafta to się ostro łoiło :) Jesli ktoś chce podbijać galaktyki to polecam Ogame ale uwaga bo to grozi uzależnieniem i wieloma nieprzspanymi nocami.

Posted

Hmm.. Ja grałem w dużo gier i do długo grałem w Tibie (każdy mówi, że to gówno i ma racje :D) Lecz jak sie ma ekipe dobrą, to można czasem zagrać. Grałem chyba z tydzień w metina gra bez życia ;/ W WarRock'a strzelanka rok pykałem obecnie gram w Combat Arms, przyjazna gra nawet, dobra grafa, fajne efekty :D