krs Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Od teraz można w prosty sposób można dodawać filmy z youtuba bezpośrednio do postu. Wystarczy podać linka, a system sam automatycznie umieści video w napisanym poście.
krs Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Można również dodawać filmy z serwisu Vimeo. Wystarczy kliknąć na ikonkę z logo V i wpisać numer filmu : http://vimeo.com/20677277 w tym przypadku numerem filmu jest 20677277 [VIMEO]20677277[/VIMEO] Gotowy przykład:
NUNEK Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Prośba o pomoc bo mam kilka filmików wędkarskich i chciałbym je tu wstawić tylko moja wiedza jest bardzo uboga jeśli chodzi o tricki comp-net.:D:D:D. Może ktoś się odważy i opisze mi krok po kroku co trzeba zrobić. Pozdrawiam i z góry dziękuje. Ps. Wieczorem wstawi\ę kilka fotek z sumami.
krs Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Zacznij od założenia konta w youtube (google), jak już założysz to będziesz miał przycisk prześlij film, przesyłasz z dysku plik a potem wklejasz na forum link do tego filmu, w razie problemów pisz w tym wątku, pomożemy.
Recommended Posts