Fiksjusz Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Ostatnio dowiedziałem się, że w Wysokiej Głogowskiej jest nowe łowisko, ( zaznaczone na mapie) ktoś coś o nim wie, ma jakiś namiar do właściciela ? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haratacz Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Pierwsze słyszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol2144 Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 To prywatny staw. Właściciel nie zezwala na wedkowanie. 2 lata temu ktoś się tam utopił i od tego momentu zablokował się na łowienie. Byłem tam że znajomym który go zna. Łowisko super ryby mega duże, szczupaki po 100 cm karpie po 20 kilo i więcej. Karpie 10 i 15 biorą od ręki. Wyłowili tam tołpyge 60kg ale zdechła podobno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haratacz Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 W dniu 8.06.2023 o 10:32, karol2144 napisał: To prywatny staw. Właściciel nie zezwala na wedkowanie. 2 lata temu ktoś się tam utopił i od tego momentu zablokował się na łowienie. Byłem tam że znajomym który go zna. Łowisko super ryby mega duże, szczupaki po 100 cm karpie po 20 kilo i więcej. Karpie 10 i 15 biorą od ręki. Wyłowili tam tołpyge 60kg ale zdechła podobno. Na pewno w tym stawie? Historia mi znana ale w kwestii innego zbiornika, również na Wysokiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORINOKO Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 6 godzin temu, Haratacz napisał: Na pewno w tym stawie? Historia mi znana ale w kwestii innego zbiornika, również na Wysokiej. Zgadza się zdarzenie miało miejsce na innym stawie, a właściwie na tym. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haratacz Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Też nie na tym z tego co wiem, a jestem z okolic 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol2144 Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Możliwe. Nie wiem dokładnie tylko z opowieści... ale i tak staw jest prywatny a z właścicielem ciężko się dogadać o wedkowanie. No chyba że go ktoś dobrze zna ogólnie fajny gość myśliwy i takie tam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haratacz Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Hehe ciekawe, nie znam gościa. Trzeba popytać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankozolaa Posted August 19 Share Posted August 19 W Wysokiej widziałem kilkukrotnie połowy na stawach w lesie (tych odnowionych) ale to najprawdopodobniej byli leśniczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts