PiotrekP10 Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Witam.Ma ktoś jakąś nie drogą kamerkę sportowa 4k do sprzedania.Pozdrawaim
DziubnieLubNie Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Hej nie wiem czy już temat był poruszany w innym wątku ale czy bawił się ktoś z Was kamerą podwodną, chodzi mi o filmowanie nie koniecznie precyzyjnie zestawu na dnie ale po prostu filmowanie w miejscowce, na której lowię, ciekawym byłoby zobaczyć czy jakieś fajne ryby się tam przemieszczają.. Domyślam się że można by obciążyć taką kamerkę typu sportowego , tyle że podglądu nie będzie, sa chyba kamerki z kablem gdzie można obserwować na żywo życie na dnie (o ile istnieje)
johny Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Oglądałem to ostatnio, przewiń sobie jak mówi jak on zrobił sobie kamerę.
DziubnieLubNie Posted May 15, 2024 Posted May 15, 2024 Próbował ktoś tego? Tanie , z Chin, ale czy działa? https://allegro.pl/oferta/video-fishing-finders-lcd-depth-finders-underwater-fishing-camera-20m-ips-15624676838
Recommended Posts