rmaj91 Posted September 9 Share Posted September 9 Cześć, Jakis czas temu zmieniłem hobby i po upływie buforowego czasu mam do sprzedania pare rzeczy z mojej kolekcji. Do sprzedania następujące: - Wedka na blanku fishing art SLS7610-2N, zbrojona przezemnie na torzitach w spirali. Była nad wodą z 10 razy. ZDJECIA Cena: 1200zł - Wedka na blanku fishing art ULF706-2N, zbrojona klasycznie przez fishing art. Szczerze powiedziawszy to nie pamietam co to za przelotki, wydaje mi sie ze jakies tytanowe. Wedka nigdy nie uzywana ZDJECIA Cena: 1300zł - Blank jednoczesciowy fishing art ULXF698-1N ZDJECIA Cena: 800zł - multik Lurestar c9 Air + ceramiczne łożyska. Uzywalem go z pierwszym castem na liscie. Nad wodą rowniez z 10 razy. ZDJECIA Cena: 250zł - multikk Tsurinoya KF 50S. Nowy nie uzywany ZDJECIA Cena: 300zł - cast z aliexpress AG-S602UL 6'0'' 0.8-5g ZDJECIA Cena 80zł Wedek i blanku wolałbym nie wysyłac, preferuje odbior osobisty (mieszkam w leżajsku). Moge się ustawic gdzies w okolicy nad jakims lowiskiem zeby mozna bylo porzucac itp. Multiki moge wyslac i w sumie ten tani cast z ali rowniez (tylko bede potrzebowal czasu na ogarniecie jakiegos sensownego opakowania) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmaj91 Posted September 23 Author Share Posted September 23 cast z aliexpress i Tsurinoya sprzedane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmaj91 Posted October 7 Author Share Posted October 7 Multik lurestar rowniez sprzedany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts