Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam forumowiczów wiem że dużo osób z forum łowi nad Sanem.   Dowiedziałem się ostatnio że nieoficjalnie PKL wraz z burmistrzem Leska chce zbudować jakiś park rozrywki na zakręcie w Lesku  rollercostery podobno mają jeździć nad korytem Sanu . O jakie konkretnie chodzi miejsce zaznaczyłem na zdjęciu z google maps . Jeśli ktoś chciałby zablokować tą inwestycję wrzucam link do dysku Google gdzie jest  10 wariantów wypełnionych wniosków z różnymi argumentami - po to, żeby nie powiedzieli w urzędzie ze wszystkie takie same. Zostaje więc tylko, by każda osoba wypełniła swoje dane w punkcie 4, zgodę w punkcie 8 oraz datę i podpis w punkcie 10 i wysłała poczta 🙂 

https://drive.google.com/drive/folders/14tBo5Xqpn0-vfM88evNMFX10lyLs9IkB?usp=sharing

wnioski mona wysłać samemu na Adres:

Urząd Miasta i Gminy Lesko 
ul. Parkowa 1
38-600 Lesko

lub można wniosek dostarczyć do mnie jestem codziennie w Rzeszowie i będę wysyłał to pewnie koło środy lub czwartku  czas na wysyłanie wniosków jest do piątku do 29 listopada .  

Liczba wniosków w jednym liście może być nieograniczona więc można poprosić znajomych którzy łowią nad Sanem o wypełnienie . 

Osobiście uważam że wybudowanie czegoś takiego nad Sanem to chory pomysł im więcej wniosków wyślemy tym lepiej  z tego co mi wiadomo bardzo dużo osób działa już żeby to zablokować w tym Pzw Krosno i duża część mieszkańców pozdrawiam i połamania💪

kontakt do Mnie 530 333 544  

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Edited by Lucjan Kula