FriQ Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Zastanawiam się nad kupnem spiningu na Wisłokę ;D Pierw myślałem, o feederze, albo chyba spróbuje ze spiningiem. Jakie polecicie i w rozsądnej cenie ;D Cena coś koło 100 zł... Pierw myślałem, na okonie, bolenie, jakiś szczupak. Tylko nie chce jakiegoś kija sztywnego typu cw. 30 w góre. Myślałem o czymś lekkim. Ale lekkie na okonki, to wklejanka a słyszałem, że wklejanki się łamią. Myślałem o czymś czułym na okonki, oraz mocnym na jakiegoś szczupaczka. Myślę, że coś zaradzicie
phoenx Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Zastanawiam się nad kupnem spiningu na Wisłokę ;D Pierw myślałem, o feederze, albo chyba spróbuje ze spiningiem. Jakie polecicie i w rozsądnej cenie ;D Cena coś koło 100 zł... Pierw myślałem, na okonie, bolenie, jakiś szczupak. Tylko nie chce jakiegoś kija sztywnego typu cw. 30 w góre. Myślałem o czymś lekkim. Ale lekkie na okonki, to wklejanka a słyszałem, że wklejanki się łamią. Myślałem o czymś czułym na okonki, oraz mocnym na jakiegoś szczupaczka. Myślę, że coś zaradzicie W tych pieniążkach to Robinson XENON 270/5-20 i Konger Arcus Spin 270/20 (lub Black Tiger) - nad tymi kijkami robiłem 'doktorat' jak kupowałem kijek, ale nabyłem używanego Diplomata 270/5-18 - popytaj, może ktoś chce się pozbyć używanego kijka lepszej klasy w dobrych pieniążkach:)
FriQ Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Aha, to wiem przynajmniej czego szukać. Słyszałem już kiedyś o tym Black Tigerze, że jest dobry
Recommended Posts