shared Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Witam serdecznie, Przebywam aktualnie w Jaśle i chciałbym wykupić jednodniowe pozwolenie na wody nizinne celem otwarcia sezonu szczupakowego Przeczytałem na stronie PZW Krosno, że mogę zrobić przelew na konto, jednak w takim przypadku nie będę miał rejestru. I teraz pytanie, jest w Jaśle jakiś punkt, gdzie uzyskam taki rejestr? I drugie pytanie, gdzie w okolicach Jasła udać się ze spinningiem w poszukiwaniu szczupaków? Czytałem, że warto odwiedzić rzekę Wisłok, tylko który odcinek? Będę wdzięczny za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beret Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Witam serdecznie, I drugie pytanie, gdzie w okolicach Jasła udać się ze spinningiem w poszukiwaniu szczupaków? Czytałem, że warto odwiedzić rzekę Wisłok, tylko który odcinek? Będę wdzięczny za pomoc. Z tego co mi wiadomo to Wisłok nie płynie przez Jasło Link to comment Share on other sites More sharing options...
shared Posted May 1, 2011 Author Share Posted May 1, 2011 Nie płynie, ale ja przecież napisałem, że poszukuję łowiska w okolicach Jasła, a nie w Jaśle :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
beret Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 (edited) Nie płynie, ale ja przecież napisałem, że poszukuję łowiska w okolicach Jasła, a nie w Jaśle :-D Nie no jasne że tak zapytałeś,w takim przypadku zainteresuj się jeszcze Dunajcem - też płynie w "okolicach" Jasła Ps.Do jakiego okręgu należysz w tej chwili?Bo jeśli do Rzeszowa to powinieneś mieć pozwolenie i rejestr na Wisłok w "okolicach Jasła" i nie trzeba Ci żadnych dodatkowych opłat Edited May 2, 2011 by beret Link to comment Share on other sites More sharing options...
shared Posted May 2, 2011 Author Share Posted May 2, 2011 Beret dobry humor od rana to podstawa W tej chwili należę do okręgu olsztyńskiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Na stronie PZW Krosno są wszystkie informacje wynika z nich, że aby łowić należy mieć wszystkie dokumenty (opłatę, zezwolenie, rejestry). W Jaśle powyższe dokumenty można wybrać tylko w którymś z kół (Wałowa 1 poniedziałki i czwartki od godz. 16:00; Krzysztof Staszczak 013-446-43-42 662-849-747 - Opłaty można dokonywać u Skarbnika Koła po wcześniejszym ustaleniu terminu w jego mieszkaniu; 3-go Maja 101a/3 3-go Maja 101a/3) jeśli to jest problem można podjechać do ZO w Krośnie i tam dopełnić formalności. Co do rzeki to Jasło to rz. Ropa i rz. Wisłoka do rz. Wisłok jest parę kilometrów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittspeed Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 na spinning to najlepiej, jak masz na myśli wisłok, to na zalew w sieniawie, szczupaki ładne tam pływają okońe sandacze klenie, ogólnie fajna woda, jest gdzie pośmigać Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Tak z innej paki, gdzie najbliżej Rzeszowa osoba mająca opłacone składki na okręg Rzeszów może zdobyć pozwolenie na łowienie w ramach porozumienia z Krosnem na wody tegoż okręgu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danin Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 (edited) W Krośnie xD sory, nie mogłem się powstrzymać Edit: Tak sobie teraz myślę... Jak mnie kontrola na Wisłoku spotkała mówili że tylko na Akacjowej mogę to zrobić... Jak zapytałem o koło wędkarskie rozłożyli ręce.. Edited May 5, 2011 by Danin Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal85 Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Tak z innej paki, gdzie najbliżej Rzeszowa osoba mająca opłacone składki na okręg Rzeszów może zdobyć pozwolenie na łowienie w ramach porozumienia z Krosnem na wody tegoż okręgu? w rzeszowie na akacjowej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittspeed Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 numer 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Dzięki za odpowiedź, pewnie jutro się tam zamelduje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts