Jump to content

Recommended Posts

Posted

Panowie co wy na to by utworzyć Galerię małą pt „ Rekordy PSW” ??

Patrzyłem na inne takie stronki i cos takiego właśnie mają. Nie było by dużo zdjęć bo po jednej do trzech z jednego gatunku ryby. Według mnie fajna sprawa. Oczywiście to tylko pomysł. Wiem że jest już „ Taaaka ryba” ale nie ma jednoznacznie opisane która z danego gatunku jest największa na forum. Albo można by było je uporządkować. Np. „Taaka ryba” – „Sandacze” i po kolei od najmniejszego do największego. Albo odwrotnie. I jak ktoś pobije rekord PSW może dostać np. naszywkę. Oczywiście to tylko propozycja i nie musi być żadnych nagród.

Posted

I w tej zakładce będzie ok 15 zdjęć. Jest co rozwijać... Kto chce to wejdzie w TR i odnajdzie to co go interesuje.

Posted

Moje skromne zdanie jest takie . Wystarczy że jest Taaka Ryba po co komu taka galeria do szczęścia :cool: A co do nagród może lvl bendziemy dostawać ? :D :D

Pzdr

Posted

Ja bym umieścił jedynie zamiast "Taakiej Ryby" galeri ze zwykłymi zdjęciami, nie mówię o okazach 5 - 10 cm. Ale takie przeciętne 30, 40 lub większe. Aby każdy mógł wrzucić fotkę tego czego złowił.:D

Posted

Każdy może założyć własny Album Użytkownika i tam wrzucać fotki swoich połowów. Oczywiście z zachowaniem szeroko pojętego zdrowego rozsądku:).

Posted (edited)

Myślałem że pomysł fajny bo mi osobiście się podobąło na innych stronach tego typu. Niestety kolego Siksa masz racje. Mroczna rzeczywistość odnośnie rybostanu na Podkarpaciu jest kiepska ale myślę że nie jest aż tak źle i więcej niż 15 fotek by wpadło. No nic.Oczywiście to była tylko propozycja by zrobić coś fajnego.Kolego FriQ zdjęcia nawet 3 cm ryb można dodawać do informacji o zbiorniku na którym je złowiłeś lub do swojego albumu. Może jak by inne Koła zobaczyły że rekord Klenia u nas to ( powiedzmy :) ) 45 cm to może nam zarybią za free rzeki :P lub może zobaczy nasze rekordy jakiś zagorzały fan mięsa rybnego i pomyśli sobie " Hmmm no to chyba nie ma już po co iść nad tą wodę " Oczywiście to był żart tzn. Angielski Humor.

Edited by Dominik18king