jon987 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Chciałem przedstawić małą rzeczkę która znajduję się w okolicy Brzostku.Odcinek który ja odwiedzam płynie przez wieś Gorzejowa i Kamienica. Może ktoś jeszcze odwiedza ten uroczy ciurek.A to jego mieszkańcy. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
RICARDO Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Powiem tak woda ciekawa ale nie miałem jeszcze przyjemności w niej łowić.;)chodzi o Kamienicę A oto fotki z odcinka gdzie Kamienica wpada do Wisłoki w Wisłoce w tym odcinku połowiłem tam trochę Klonków... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 Dokładnie @Ricardo to ta rzeczka, też tam łowiłem tylko przechodziłem na drugą stronę przez kładkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupatla Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 a ja mam takie pytanko, bo kamienica należy pod krosno tak jest w wykazie, z krosnem mamy porozumienie tylko czy ja chcac tam łowić muszę coś z okręgu krosno mieć jakąś opłate, zezwolenie, czy poprostu jade wpisuje i łowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
RICARDO Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Witajcie. Był ktoś już w tym sezonie na kropkach nad tą rzeczką? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted March 20, 2012 Author Share Posted March 20, 2012 czy ja chcac tam łowić muszę coś z okręgu krosno mieć jakąś opłate, zezwolenie, czy poprostu jade wpisuje i łowie Potrzebne ci zezwolenie i rejestr okręgu Krosno Dzisiaj byłem tam pierwszy raz w tym roku,makabra na 5godz łowienia dwa malutkie kropki miejscowa hołota wybiła wszystko w jeden rok:mad: W tamtym roku to było tam eldorado pstrągów było multum,a teraz nędza:mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupatla Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Witajcie koledzy. Mam takie pytanie dotyczące Kamienicy.W tamtym roku miałem rejestr i zezwolenie Krośnieńskie i łowiłem na tej rzeczce, była ona w naszym wykazie wód udostępnionych przez Krosno na podstawie porozumienia. Dzisiaj opłaciłem kartę na 2013 rok, wybrałem też zezwolenie i rejestr Krośnieński i w naszym wykazie wód który otrzymałem nie ma Kamienicy ani innych wód udostępnionych przez Krosno. Wie ktoś może o co chodzi?. Mogę w tym roku łowić na kamienicy czy nie?. Czy po prostu wpisać numer łowiska tak jak było w tamtym roku i spokojnie łowić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted February 28, 2013 Author Share Posted February 28, 2013 Wiem ze nic nie pisze ale dzwoniłem na początku stycznia na Akacjową i babka mi mówiła że wszystko jest tak jak w tamtym roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupatla Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 To fajnie dzięki za odpowiedź, i za rozwianie moich małych wątpliwości:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzejm Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Łowi ktoś oprócz mnie na kamienicy? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafaello Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Andrzeju nie można otworzyć załącznika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzejm Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzejm Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Kamienica najlepsze czasy ma już za sobą ale małych kleni mnóstwo szkoda że większych brak. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted March 17, 2019 Author Share Posted March 17, 2019 Gościu szukaj dobrze na pewno jakiś zbój piegowaty się uchował tylko tam życie zaczyna się w kwietniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts