mapet77 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Tragedia na Jez. Solińskim. http://www.resinet.pl/aktualnosci/podkarpacie/sonar-i-nurkowie-pomagaja-w-poszukiwaniu-23-latka-nad-solina.html
kroku Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Kolega z mojej miejscowości ,mieszkał kilka domów ode mnie.Wypadł z łódki był pod wpływem alkoholu .Znaleźli go po 2,5 dniach oprócz tego wyłowili dwa albo trzy ciała. Spoczywaj w pokoju Piotrek
rrs1914 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Cóż mogę powiedzieć...szkoda chłopa ['] Zastanówmy się zanim coś zrobimy. Alkohol jest dla nas ale to my na nim panujmy i nigdy samemu
jon987 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Zal i wyrazy współczucia dla rodziny ale masa ludzi a w tym wędkarzy ginie przez swoja głupotę bo jak inaczej to wytłumaczyć to co się stało.
mapet77 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 W zeszłym tygodniu zastanawiałem się, czy wymieniać naboje gazowe w moich kamizelkach ratunkowych. Za dwa muszę zapłacić 176zł, ale po takich wydarzeniach nie mam już wątpliwości co powinienem zrobić przed zwodowaniem łodzi... Dopiero musi wydarzyć się tragedia, żeby przemówić ludziom do rozsądku...
Recommended Posts