Jump to content

Recommended Posts

Posted
Coś nie mogę się zdecydować. Podrzuć coś jeszcze.:P:p

25 - i nie ma z czego wybrać? To na "chybił-trafił" :D

Posted
Mi tam wszystko jedno. Ważne aby na rybki iść:D

Ale któraś by mogła na przykład wędkę nosić za Tobą...;)

Posted

Że jak baba to znaczy się, że nie wie jak kija trzymać, albo jak robaka założyć?;) Albo, że od razu zepsuje?;)

Posted

Hehe :)

Co jak co ale ONE to na pewno wiedzą jak się z "kijem" obchodzić :D

ps. bez urazy na wszystkich Pań na forum... :)

pozdrawiam

Posted
Hehe :)

Co jak co ale ONE to na pewno wiedzą jak się z "kijem" obchodzić :D

Dlatego je wam zaproponowałam na ryby:):P

Posted

6 od góry. Wprawdzie za dużo samej dziewczyny nie widać ale trzyma fajną muchówkę :D

A 7 ma chyba nawet klejonkę :eek:

Posted
Piekne! Np ja z każdą po kolei bym się wybrał na "rybki":D

Z autorką posta też :)

Ja na Twoim miejscu to bym się bała takie ryzyko podejmować;) (że z autorką, bo te pozostałe panie to nie groźne są, a ze mną to nigdy nic nie wiadomo;) )

Posted
byłby prawie miesiąc fajnego łowienia gdyby tak z każdą można było trochę połowić:D

Rozpraszałyby Twoją uwagę za bardzo na tych rybach ;)

Posted

Kurczątko ja to bym z każdą uderzył na rybki dałbym im nawet potrzymać kija jak by ładnie poprosiły a co mi tam w końcu to tylko kij a jak by miał sprawić im radość to czemu nie ciężkie czasy trzeba sobie pomagać :D

Posted

Tak kolego masz rację jestem podobnego zdania ale zawsze jest jakieś "ale" a i pożartować też trzeba :D a najpiękniejsze to są POLSKIE DZIEWCZYNY :)

Posted
a najpiękniejsze to są POLSKIE DZIEWCZYNY :)

Ale takich 'naszych" nie znalazłam z wędkami;) W necie nie szukałam, aczkolwiek gdzieś;) na ścianie widuję czasem taki kalendarz fajny z polskimi dziewuchami z różnego rodzaju sprzętem wędkarskim:)

Posted
Może jestem wybredny ale średnio kręcą mnie takie nadymane silikonem sex demony prosto z kalifornijskich plaż :D

Jesteś wybredny. Gwarantuje że usiadła by Ci taka z kalifornijskiej plaży na kolanach i już jesteś gotowy:eek:

Posted (edited)

Moi drodzy boję się tego fantazjowania, gdyż już w głowę zabieram zamiast skupić się na pracy to mi kalifornijskie melony odbijające się od pryczy w głowie :D

Już widzę jak ta azjatycka pani z przed ostatniej fotki trzyma mojego equsa w dłoni ja leże popijam zimne piwo bo za momencik znów trzeba odziać wodery i wskoczyć do wody by zapolować na pstrąga życia... :D

Edited by Aspius