Jump to content

Chłopaki...

rybka

Recommended Posts

Piekne! Np ja z każdą po kolei bym się wybrał na "rybki":D

Z autorką posta też :)

Ja na Twoim miejscu to bym się bała takie ryzyko podejmować;) (że z autorką, bo te pozostałe panie to nie groźne są, a ze mną to nigdy nic nie wiadomo;) )

Kurczątko ja to bym z każdą uderzył na rybki dałbym im nawet potrzymać kija jak by ładnie poprosiły a co mi tam w końcu to tylko kij a jak by miał sprawić im radość to czemu nie ciężkie czasy trzeba sobie pomagać :D

a najpiękniejsze to są POLSKIE DZIEWCZYNY :)

Ale takich 'naszych" nie znalazłam z wędkami;) W necie nie szukałam, aczkolwiek gdzieś;) na ścianie widuję czasem taki kalendarz fajny z polskimi dziewuchami z różnego rodzaju sprzętem wędkarskim:)

Może jestem wybredny ale średnio kręcą mnie takie nadymane silikonem sex demony prosto z kalifornijskich plaż :D

Jesteś wybredny. Gwarantuje że usiadła by Ci taka z kalifornijskiej plaży na kolanach i już jesteś gotowy:eek:

Moi drodzy boję się tego fantazjowania, gdyż już w głowę zabieram zamiast skupić się na pracy to mi kalifornijskie melony odbijające się od pryczy w głowie :D

Już widzę jak ta azjatycka pani z przed ostatniej fotki trzyma mojego equsa w dłoni ja leże popijam zimne piwo bo za momencik znów trzeba odziać wodery i wskoczyć do wody by zapolować na pstrąga życia... :D

Edited by Aspius