rybka Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 ...to z którą z nich na ryby? http://www.widelec.pl/widelec/1,111648,9848121,25_wedkujacych_dziewczyn.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Coś nie mogę się zdecydować. Podrzuć coś jeszcze.:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Mi tam wszystko jedno. Ważne aby na rybki iść Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 Coś nie mogę się zdecydować. Podrzuć coś jeszcze.:p 25 - i nie ma z czego wybrać? To na "chybił-trafił" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 Mi tam wszystko jedno. Ważne aby na rybki iść Ale któraś by mogła na przykład wędkę nosić za Tobą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Nigdy w życiu!! Jeszcze by zepsuła albo żyłkę urwała! Mojego kija nie dotyka byle kto:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Wędkę nosić?- Nigdy!! Edit: Widzę że Dziencioł mnie uprzedził. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 Że jak baba to znaczy się, że nie wie jak kija trzymać, albo jak robaka założyć? Albo, że od razu zepsuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szpilka Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Hehe Co jak co ale ONE to na pewno wiedzą jak się z "kijem" obchodzić ps. bez urazy na wszystkich Pań na forum... pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 Hehe Co jak co ale ONE to na pewno wiedzą jak się z "kijem" obchodzić Dlatego je wam zaproponowałam na ryby:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuJu Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 6 od góry. Wprawdzie za dużo samej dziewczyny nie widać ale trzyma fajną muchówkę A 7 ma chyba nawet klejonkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Piekne! Np ja z każdą po kolei bym się wybrał na "rybki":D Z autorką posta też Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 byłby prawie miesiąc fajnego łowienia gdyby tak z każdą można było trochę połowić Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted July 14, 2011 Author Share Posted July 14, 2011 Piekne! Np ja z każdą po kolei bym się wybrał na "rybki":DZ autorką posta też Ja na Twoim miejscu to bym się bała takie ryzyko podejmować (że z autorką, bo te pozostałe panie to nie groźne są, a ze mną to nigdy nic nie wiadomo;) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted July 14, 2011 Author Share Posted July 14, 2011 byłby prawie miesiąc fajnego łowienia gdyby tak z każdą można było trochę połowić Rozpraszałyby Twoją uwagę za bardzo na tych rybach Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Rybka słuchaj wiesz jak to jest ,nie ryzykujesz nie jedziesz!!:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Kurczątko ja to bym z każdą uderzył na rybki dałbym im nawet potrzymać kija jak by ładnie poprosiły a co mi tam w końcu to tylko kij a jak by miał sprawić im radość to czemu nie ciężkie czasy trzeba sobie pomagać Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 dałbym im nawet potrzymać kija Arek wyrwałeś mi to z ust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Paweł coś czuję że jednak nie wszystko wyrwałem Ci z ust Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Może jestem wybredny ale średnio kręcą mnie takie nadymane silikonem sex demony prosto z kalifornijskich plaż Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Tak kolego masz rację jestem podobnego zdania ale zawsze jest jakieś "ale" a i pożartować też trzeba a najpiękniejsze to są POLSKIE DZIEWCZYNY Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted July 14, 2011 Author Share Posted July 14, 2011 a najpiękniejsze to są POLSKIE DZIEWCZYNY Ale takich 'naszych" nie znalazłam z wędkami;) W necie nie szukałam, aczkolwiek gdzieś na ścianie widuję czasem taki kalendarz fajny z polskimi dziewuchami z różnego rodzaju sprzętem wędkarskim:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Może jestem wybredny ale średnio kręcą mnie takie nadymane silikonem sex demony prosto z kalifornijskich plaż Jesteś wybredny. Gwarantuje że usiadła by Ci taka z kalifornijskiej plaży na kolanach i już jesteś gotowy:eek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Nie mówię nie, w końcu jestem facetem. Ale jak już fantazjujemy to na całego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 (edited) Moi drodzy boję się tego fantazjowania, gdyż już w głowę zabieram zamiast skupić się na pracy to mi kalifornijskie melony odbijające się od pryczy w głowie Już widzę jak ta azjatycka pani z przed ostatniej fotki trzyma mojego equsa w dłoni ja leże popijam zimne piwo bo za momencik znów trzeba odziać wodery i wskoczyć do wody by zapolować na pstrąga życia... Edited July 14, 2011 by Aspius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts