ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 (edited) Według życzenia ankieta "JESTEM ZA CZY PRZECIW UŻYWANIU ŻYWCA" moje zdanie znacie oddaję pierwszy głos. Edited August 31, 2011 by ZDZISŁAW CZEKAŁA
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Ponad tysiąc chłopa zarejestrowanego na Forum i tylko pięćdziesięciu jedn kliknęło w ankietę Nawet anonimowo nie potraficie wypowiedzieć się na Forum
Leszek Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Pozostali to są mięsiarze, którzy zarejestrowali się po to by śledzić, gdzie kiedy i jak. Dlatego ja nigdy na forum nie napisze gdzie łowię pstrągi i brzany. Trochę to smutne.
jon987 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Niestety Panie @Leszku muszę panu przyznać racje dziś jak łowiłem na Wisłoce to spotkałem dwóch kolesi jeden chyba jest tu zalogowany.Żaden ryb nie zabiera ale jak wypuściłem przy nich trzy świnki po 40cm to myślałem że mi oczy wydrapią,smutne a jednak prawdziwe jedyne co mnie pociesza to że nie mają pojęcia o łowieniu ryb,i strat dużych nie poczynią.
LuJu Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Szczerze mówiąc nie zauważyłem tej ankiety Co sądzicie o wynikach? Pół na pół to dużo czy mało?
FriQ Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ostatnio mało czasu spędzam na forum.. Nowa szkoła, więcej nauki, sądy też nie zauważyłem Lecz dla mnie nie ma nic dziwnego w łowieniu na żywca, oczywiście są jakieś granice, jak widzę ludzi co potrafią żywą rybkę rozpruć, poharatać aby była we krwi to jest sadyzm..
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 (edited) Pozostali to są mięsiarze. Kolego bez przesady ponad 1.384 to mięsiarze????? najpierw złap za rękę, a później oskarżaj bo możesz komuś wyrządzić krzywdę. Lecz dla mnie nie ma nic dziwnego w łowieniu na żywca, oczywiście są jakieś granice, jak widzę ludzi co potrafią żywą rybkę rozpruć, poharatać aby była we krwi to jest sadyzm. Jakby samo celowe nabijanie na wielką kotwicę za grzbiet lub dupacza nim nie było. Czy nie wystarczy, że je kujemy w pyszczki. Co sądzicie o wynikach? Pół na pół to dużo czy mało? Mało głosujących miałem nadzieję na dużo większą frekwencję, a dotychczasowy wynik jest dla mnie zaskoczeniem myślałem, że zwolennicy żywca pobiją nas na głowę. Edited September 17, 2011 by ZDZISŁAW CZEKAŁA
justfilied233 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 jak na forum na którym więcej jest hobbystów wędkarzy a nie wędkarzy to wyniki jest masakryczny przypominam pytanie "Czy z punktu naszego hobby..."
pah Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Odnośnie sondy to jedzcze nigdy nie łowiłem na żywca, a jak coś to drobnica albo śledzik z tesco ale to najwyżej 2-3 razy do roku bo jakos wole sobie porzucać i pochodzić za rybkami.
Recommended Posts