Jump to content

Recommended Posts

Posted

Proszę o poradę w wyborze wędki chce na nią łowić na Wisłoku i Sanie interesują mnie brzany,świnki,leszcze. Chciałbym taką wędkę na którą połowie na rzece oraz będę w stanie coś zobaczyć na sztychówce na Jeziorze. Chciał bym się zamknąć w kwocie 300zł o ile to możliwe.

Posted

ja polecam Swoją Wędkę" Konger Carbomaxx 150/360" bdb wędka

Ja łowie nią na Wisłoku i się B.dobrze sprawuje ;) Za tą wędkę zapłaciłem 111zł

Posted

Tak jak już pisałem w innym poście spokojnie możesz iść w kije Jaxon Eternum lub serie która ją zastąpiła czyli Grand Virtuoso. Jeżeli chcesz sobie pomacać i wypróbować zapraszamy za tydzień na Zlot.

Posted

Proponuje kije shimano alivio heavy feeder do 100g cena ok 250zł lub jak w poscie wyżej mikado ultrafiolet 360 do 120 g do tego piec szczytówek wymiennych cena ok 200-220 zł LUB ROBINSON XENON FEEDER 360 D0 90 G CENA OK 180ZŁ JA MAM MIKADO ULTRAVIOLET I ROBINSON XENON SPRAWUJA SIE SUPER

• 4 weeks later...
Posted

Jesli nie jest za pozno rozwaz zakup Cormoran Speciland Extra-Heavy Feeder 4,20m 80-230g, polowisz na to plotki ale i karpie. Mozna go stosowac jako dobrą karpiowke, z ciezarkiem 100-120 g rzuty ponad 100 metrow nie stanowia najmniejszego problemu, a z koszyczkiem 50-70 m.

pozdrawiam

Posted

Jeśli nie jest za późno też go polecam:). Przy tej serii inne feedery wydają się jak kije od szczotki. Zwraca uwagę eleganckie wykończenie. Cenowo 250-300 zł

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

witam forumowiczów... mam pytnie o łowienie na feedera.. chciałbym zapytać jak zarzucić zestaw np na wisłoku lub Wisłoce by nurt nie znosił za bardzo zestawu... dotychczas próbowałem łowić na tych rzekach na grunt z bąbką,.. lecz prąd podnosił bąbke do góry i nie można było zobaczyć brań.. zakupiłem niedawno feedera (bedę łowił pierwszy raz na taką wędke) i czy zestaw należy zarzucić... i czekać na branie obserwując szcytówke,, czy trzeba coś jeszcze zrobić... czy silny nurt nie wygnie szczytówki w kiju i czy to nie bedzie przeszkadzało w sygnalizacji brań >??? z góry dziękuje za porady