Jump to content

Recommended Posts

Posted

znając życie chodzi Ci o tzn Dubos;p

Nie wiem, co tam teraz jest, ale kilka lat temu mój ojciec wyciągnał tam szczupaczka pistoleta

Posted

chodzi wam o "Dolek Czachorowy"?

Jezeli tak to glebokosc wynosi cos kolo 17-19m.

Ryby - podobno sumy, karpe, duze liny.

Dajcie namiary z satelity na ten staw ;)

Posted

Holek - nie mam pojęcia, nie byłem tam z 5 lat chyba, a tak to byłem tam ze 2 razy na rybach;p

Jogo, jak jedziesz z Kolby na Cmolas to zaraz za mostem na Zarębkach po prawej stronie przed samym lasem ;p

• 1 month later...
Posted

No i jak, był ktoś sprawdzać jak tam jest, ew jakie wyniki;)?

Posted (edited)

Mało chlopaki wiecie o tych zbiornikach:) Jogo podziel twoje przyblizone glębokosci przez trzy :)

Na stawch kolo drogi na trasie kolbuszowa cmolas są szczupaki liny okonie byly plocie i to co wchodzi z rzeki :) w tym roku zapialem tam szczupaka niewymiarowego ale przy brzegu sie spial a na dołku na torowisku lowilem plocie okonie szczupaki ale to rok temu

Pkt.7 Regulaminu!

Edited by rapala
Posted

A nie wiesz, duże szczupaki są:)?

Ps. ta woda podchodzi pod pzw ?

Posted

Dawniej dawniej to byla woda pzw kolbuszowa a teraz juz nie. Byly ladne a teraz nie mam pojęcia :) Dzis przejezdzalem i lód skuł tafle stawów :) poczekaj na cieplejszy dzien i sprawdz sam.

Posted

FiFi wiesz coś więcej o dołku czachorowym?

Pytałem kiedyś kolegów z Cmolasu o ten staw i mówili, że jest tam potężny sum i duże szczupaki - prawda to?

Posted

Jogo lubi wyolbrzymiać troche widze z glębokosciami :) Łowilem tam kiedyś jakieś 7-8 lat temu i pamietam że głebokość osiąga do 6 metrów. Co do rybostanu fakt płocie tam sa niezłe bo wyjołem tam dubleta ponad 30 cm. Miałem raz coś sporego ale niestety zyłka strzelila jak nitka. Ale to były inne czasy i sprzet nie ten. O jakiś ogromnych rybach ostatnio nie słyszałem, wtedy owszem mówili o sporych karpiach i szczupakach.

• 4 years later...
  • 7 months later...
Posted

Na 99.9% chodzi o ten zbiornik. Wpiszcie frazę w mapy google satelita:  50.279298, 21.761521. W 2009 roku jak ostatnio miałem opłacony okręg rzeszowski to był to zbiornik dzierżawiony. Wiecie do kogo on należy ?

• 1 year later...