Jump to content

Recommended Posts

Posted

No raczej nie inaczej, też się długo zastanawiałem ale przekonał mnie serwis i śmigam już pełny rok. U chłopaków w Vision luźna atmosfera no i można z Adamem pogawędzić :) 

• 3 years later...
Posted

Znacie może jakieś sklepy stacjonarne z w miarę dużym wyborem woderów i butów, żeby pomierzyć i pomacać różne marki? Tak powiedzmy w promieniu max 200km od Rz. Dzięki.

Posted

Dzięki za propozycje. Odwiedzę Vision i Głowatkę, tylko z Krakowa to już w sumie niedaleko do Bogdana Gawlika do Bielska :D, ale z drugiej strony 500km (w dwie strony) żeby kupić gacie... hmmm... :unsure: A co do Bartka Rapieja, jeśli ktoś używał Trapera, może jakiegoś konkretnego modelu, to będę wdzięczny za info. Dzięki jeszcze raz.

Posted

Co do Trapera, to używałem 3,5 roku ten najtańszy model śpiochów i bylem bardzo zadowolony. Poleciała mi skarpeta, żadne klejenie nie pomogło. 

Mieszkały w bagażniku auta , często bez możliwości dokładnego wyschnięcia. Bywały weekendy że nie schły wcale. Wychodziłem z wody tylko żeby coś wrzucić na ruszt i dalej do rzeki, robiąc kilka km. Fakt że wchodziłem max do pasa, bo to dla mnie max granica, bo nie umiem pływać. Reasumując mnie ten model się bardzo sprawdził i bylem zadowolony, gdyby nie skarpeta i pastuch na łące to pewnie bym je dalej katowal. 

Natomiast buty do brodzenia to totalna porażka, kiepska jakość, kostki nie usztywnialy wcale i po miesiącu wyzionely ducha, kończąc w kontenerze. Kupiłem żółte robocze , wysokie za kostkę i dały rade 3 lata. 

• 1 year later...
Posted

Orientuje się ktoś czy jest na Podkarpaciu jakiś sklep wędkarski który posiada duży wybór spodniobutów? Wolałbym przymierzyć niż zamawiać w ciemno, bo z rozmiarami bywa różnie ;) Dzięki i pozdrawiam ?

Posted (edited)

Traper.pl na stronie jest numer telefonu do właściciela, można się umówić i przymierzyć co tylko chcesz z Trapera.

Edited by ryba7
  • 4 years later...
Posted

Jak nie chcesz mieć mokrych gaci po kilku godzinach w wodzie, to te Pros (https://waderspros.com/) mogą być spoko. Solidne, wygodne i długo nie puszczają wody. Jak chcesz mieć pewność, że sprzęt wytrzyma, to kupuj.