krs Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Zastanawiam się nad dodaniem nowej kategorii do galerii - Rekordy PSW. Umieszczane by tam były fotki naszych rekordowych rybek złowione w okresie działalności PSW czyli od września 2007r. - czyli największy sandacz , boleń , szczupak itd. złowione przez forumowiczów PSW (jeden gatunek - jedna fotka) . Co wy na to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuna18 Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymek Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Również jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastuś z Bratko Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Myślałem o czymś podobnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 Dodałem album Rekordy PSW, na razie wisi tam jedna fotka - sandał wiślaka. Postaram się dzisiaj stworzyć listę z "rekordowymi" rybkami tymi które obecnie znajdują się w galerii Taaka Ryba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Krzychu może by to zrobić w formie jakiejś tabeli czy cuś. Bo teraz będzie galeria Taka Ryba i mini galeria Rekordy i foty będą się powtarzać. Chodzi mi oto że galerie będą bardzo podobne do siebie. Po otwarciu galerii Rekordy pojawiła by się tabela z wszystkimi gatunkami i miniaturkami zdjęć... To tylko sugestia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 Masz racje tabela z wynikami by się przydała, jutro nad tym pomyślę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymek Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 pod tym linkiem znajduję się właśnie taka tabela tylko fotek brak ale to z oczywistego powodu w tym przypadku Także dobry pomysł, popieram. http://www.ww.media.pl/?page=Structure&id=19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 tabela dobry pomysł a jej wykonanie nie zajmuje dużo czasu i może zamiast tworzyć nowa galerie to porostu dać na stronie głównej nowa kategorie nasze rekordy i tam tabele. co do miniaturek zdjęć to najlepiej by było do miniaturki przypiąć hiperłącze pod obrazek z przekierowaniem do tego zdjęcia rekordowej rybki w galerii taaaka ryba. taka moja sugestia Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted August 26, 2009 Author Share Posted August 26, 2009 Tak pewnie zrobię, na głównej dam tabelę z linkami do galerii Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Krzychu ta tabele co zrobilem i ci podeslalem na czasie jeszcze moze poprawie bo trzeba stawic pauzy i polskie znaki kodem html ale to juz nie jest duzo pracy przelecialem wczoraj cala gallerie i szkoda ze nie kazdy mierzy rybki. i jesli gdzies sie pomylilem to prosze o poprawienie. i mam nadzieje ze na czasie opublikujesz tabele Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Muniek umieść tabelę na forum jako załącznik, niech się koledzy wypowiedzą na jej temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 umieszczam tabele ktora wykonalem. jeszcze tam trzeba malych poprawek ale to na czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragomir Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Mam tylko jedną małą prośbę.Jest to także błąd z mojej strony ponieważ zdięcie lina dodałem z konta mojego taty czyli Zbigniewa tak więc proszę o zmianę na liście rekordów PSW z Damian na Dragomir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 No jest co poprawiać. Ryby mają się liczyć tylko od czasu powstania PSW czyli wrzesień 2 lata wstecz. Po drugie rekory Polski w części są nieaktualne. Lepiej kupić WŚ i z tamtąd ściągnąć długość ryb jako rekordy. W końcu propagujemy nowoczesne wędkarstwo a wiadomo ciężko rybę zważyć nad wodą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Dragomir zmienie to przy okazji innych zmian. Siksa nie ma problemu zadnego mozna to zmienic zeby nie bylo wagowych tylko na dlugosc to nie jest problem. zrobilem taka tabelke zeby pomoc adminowi i licze na kolejne slowa krytyki ( to ze nie ma pauz miedzy nickem z forum a dlugoscia ryby poprawie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Witam ,ja też mam bola na 72cm i wisi w galerii,a nie ma go na nowej - dlaczego!. Nie widziałem żeby był jakiś większy , natomiast jest taki na 72 to może jakiś remisik.Chyba że nie ma go dlatego, bo złapałem go w tamtym roku a na PSW jestem dopiero od lutego tego roku,jak przez to nie może wisieć w galerii no to mówi się trudno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted September 8, 2009 Author Share Posted September 8, 2009 Bogo to jest dopiero wstępna lista przygotowana przez Muńka. Twój bolek oczywiście znajdzie się na liście (będzie remisik) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Nie będzie żadnego remis bo do końca sezonu większego zdejmę. Zaczynam już dzisiaj a jutro przychodzi nowy 14 funtowy Stren i pozamiatane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 ok ! i teraz wszystko jasne , piękny boleń . Siksa jak w tym roku pociągniesz większego bola to czapki z głów ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Piękny bolek, ale na kolejnych fotach w pokoju już nie wygląda tak fajnie >. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuna18 Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Bolek pierwsza klasa, tylko szkoda ze już nie zazna wolności.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 taka mała uwaga. zdjęcia zamieszczamy w załącznikach a nie na obcych serwisach. poza tym wrzuć zdjęcie do galerii. bo z tamta są brane rybki do rekordów ponieważ nie będę w stanie przeczytać każdego tematu i wyszukać rekordowej rybki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts