kropek26 Posted July 29 Share Posted July 29 Mam to szczęście że pracuje od godz 5 do 13 , a czasami nawet od 4 do 12 , pięć dni w tygodniu . Też tego roku udało się zakończyć 2 letni remont domu , więc zostało więcej wolnego czasu popołudniu . Do najdalszej rzeki na jakiej łowie pstrągi mam 175 km , a do najbliższej 20 km . Najwięcej pstrągów łowie w okręg PZW Nowy Sącz bo mają najwięcej rzek z rybami łososiowatymi i dużo odcinków No kill. Drugim na mojej liście co do łososiowatych jest PZW Krosno , potem PZW Kraków i czasami PZW Przemyśl. Trochę kilometrów rocznie robię , bo czasami zdarza mi się jechać 100 km żeby połowić sobie 3 - 4 h rybki . Woda ciepła to i ryby poustawiały się w głębokich rynnach , co w holowaniu ich nie ułatwia Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjan Kula Posted July 29 Share Posted July 29 (edited) Troche się zdjęć uzbierało 😉 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited July 29 by Lucjan Kula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjan Kula Posted July 29 Share Posted July 29 Dwa poranne Bolki 🙌 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjan Kula Posted July 29 Share Posted July 29 (edited) Kilka fajnych ryb z urlopu 😊Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited July 29 by Lucjan Kula Link to comment Share on other sites More sharing options...
browarek Posted July 30 Share Posted July 30 14 godzin temu, kropek26 napisał: Mam to szczęście że pracuje od godz 5 do 13 , a czasami nawet od 4 do 12 , pięć dni w tygodniu . Też tego roku udało się zakończyć 2 letni remont domu , więc zostało więcej wolnego czasu popołudniu . Do najdalszej rzeki na jakiej łowie pstrągi mam 175 km , a do najbliższej 20 km . Najwięcej pstrągów łowie w okręg PZW Nowy Sącz bo mają najwięcej rzek z rybami łososiowatymi i dużo odcinków No kill. Drugim na mojej liście co do łososiowatych jest PZW Krosno , potem PZW Kraków i czasami PZW Przemyśl. Trochę kilometrów rocznie robię , bo czasami zdarza mi się jechać 100 km żeby połowić sobie 3 - 4 h rybki . Woda ciepła to i ryby poustawiały się w głębokich rynnach , co w holowaniu ich nie ułatwia Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Pozazdrościć ja do najbliższej rzeki jadę ponad 120 km i też na kilka godzin 🖐️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted August 3 Share Posted August 3 Przed załamaniem pogody tłukły aż się po wodzie niosło 😁🎣 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted August 3 Share Posted August 3 Wczorajszy wypad na ryby Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted August 7 Share Posted August 7 Takie wypasione i silne Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted August 13 Share Posted August 13 Pomału trzeba kończyć ...będzie mi się tęskniło, za tymi rybami Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted August 14 Share Posted August 14 Jak ja kocham te wściekłe brania... 🤩 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujekpasiak Posted August 14 Share Posted August 14 Witam! Dzisiaj na Jesiotrowym szlaku... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DziubnieLubNie Posted August 14 Share Posted August 14 2 hours ago, wujekpasiak said: Witam! Dzisiaj na Jesiotrowym szlaku... pozdrawiam Jak ktoś chciałby takie dinozaury połowić polecam wybrać się na Werynie staw 1 no-kill , łowić blisko brzegu na coś śmierdzącego, dobra zabawa jest bo silne te glonojady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted August 15 Share Posted August 15 Dynamit na kiju... 🎣🧨💥 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujekpasiak Posted August 16 Share Posted August 16 Witam! Dzisiaj odwiedziłem mój ulubiony strumyczek. Wody jak na lekarstwo. Masa Kleniowej Młodzieży, na pstrągowych miejscówkach. I tylko jeden Rodzynek. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogps Posted August 17 Share Posted August 17 Z takiej rzeczki takie dwa na jajeczko!!! Brań było więcej ale jak to z powierzchni ciężko zaciąć. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@wel Posted August 18 Share Posted August 18 Dziś - Duża płoć i klenio na przepływanke. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted August 18 Share Posted August 18 Jeden gatunek , a każdy inny Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted August 20 Share Posted August 20 Polubiłem łowienie dużych kleni 😍 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
DziubnieLubNie Posted August 20 Share Posted August 20 Dziś brania doskonałe. Zwracacie uwagę na kalendarz brań? Sprawdza się Wam? Osobiście lubię wiedzieć co mówi kalendarz kiedy idę na ryby, natomiast nigdy nie sugeruję się zbytnio i np. nie odpuścił bym zaplanowanego wypadu nad rzekę tylko dlatego że kalendarz wskazywałby złe brania... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted August 20 Share Posted August 20 No dziś faktycznie brania były bardzo dobre wczoraj porażka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted August 22 Share Posted August 22 Jeszcze dni kilka .... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogps Posted August 22 Share Posted August 22 Z tej samej rzeczki. Duży na jajko mały na inną pływającą gumę. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted August 23 Share Posted August 23 Strzelił tak, że tyko kij trzeszczał 🎣🤩 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted August 26 Share Posted August 26 Niech rosną do przyszłego sezonu Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted August 27 Share Posted August 27 Te "kopnięcia" przy braniu dają adrenalinę jak mało co 💥💥💥 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts