wróg publiczny Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Przez cały sezon testowałem przypony różnych marek i modeli, jednak nie znalazłem nic co by mnie zadowoliło. W każdym przypadku jakiś element był zbyt delikatny w stosunku do pletki 0,16 bo takiej używam. Przez moje ręce przeszedł surflon i fluorocarbon dragona, wolframy rozlicznych producentów, kevlar maxa i inne. Czego wy koledzy używacie, bo straciłem w tym sezonie zbyt wiele przynęt w związku z czym boje się kosztów dalszych eksperymentów, a jedyne czego się dopracowałem to rozbrojone i przewiązane na nowe mocniejsze agrafki i krętliki gotowe wolframy wzmocnione cyjanopanem na węzłach.
Lobosss Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Spróbuj tytanów Dragona, nie odkształcają się i są nie do zaj........a.
rapala Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Plecionka 0,16 to ciężki spining?Takiej średnicy używam do kogutowania i to w 90% to ona puszczała a nie przypon:D.Można wiedzieć co to za plecionka?
wróg publiczny Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 No tak nieco źle się wyraziłem, pisząc ciężki miałem na myśli stosunkowo ciężki zestaw do łowienia szczupłych w zbiornikach takich jak lipie czy Cierpisz. A używam pletki cupido salt master, ma strawną dla mnie cenę i co również istotne przyzwoitą żywotność.
Recommended Posts